Blockchain Stories
Vitalik Buterin stuurt $300.000 in ETH naar privacy gerichte Railgun
Altcoin Ethereum Nieuws

Vitalik Buterin stuurt $300.000 in ETH naar privacy gerichte Railgun

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Vitalik Buterin, de mede-oprichter van Ethereum, heeft onlangs een grote som van 80 ETH, met een geschatte waarde van ongeveer $300.000, overgemaakt naar de privacy gerichte coin mixer Railgun. Deze actie komt op een spannend moment, aangezien de goedkeuring van een mogelijke Ethereum ETF steeds dichterbij komt.

Dit is echter niets nieuws, in het afgelopen halfjaar heeft Buterin vaker kleinere hoeveelheden ETH naar Railgun gestuurd.

Consistente transacties van Buterin

De afgelopen 6 maanden voert Buterin regelmatig transacties uit naar Railgun. Deze consistente handelingen tonen zijn vertrouwen in de privacy functies van Railgun. Het herhaaldelijk overmaken van ETH naar deze mixer wijst erop dat Buterin de bescherming van zijn financiële transacties hoog in het vaandel heeft staan.

Vitalik Buterin heeft meerdere malen zijn steun uitgesproken voor Railgun. Hij prijst de mixer omdat het de privacy van gebruikers kan beschermen. Met Railgun kunnen gebruikers hun transactiegeschiedenis verbergen. Dit verhoogt niet alleen de privacy, maar ook de veiligheid van hun financiële verrichtingen.

Deze laatste transactie benadrukt de groeiende nadruk op privacy binnen de crypto community. Hooggeplaatste figuren zoals Buterin zijn zich steeds meer bewust van de noodzaak om hun financiële gegevens te beschermen. De keuze van Buterin om Railgun te blijven gebruiken, laat zijn toewijding zien aan deze principes en dient als inspiratie voor anderen in de industrie.

Waarom Railgun?

Railgun staat bekend om zijn geavanceerde privacy functies. Deze functies stellen gebruikers in staat om transacties te doen zonder hun financiële geschiedenis te onthullen. Dit is bijzonder aantrekkelijk voor mensen die hun digitale activa willen beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Railgun biedt een veilige en betrouwbare manier om transacties uit te voeren, zonder angst voor blootstelling. RAIL, de native token van Railgun, steeg vandaag met bijna 2% naar $1,27.

De aanhoudende transacties van Buterin naar Railgun kunnen worden gezien als een teken van de toenemende waarde die wordt gehecht aan privacy in de cryptowereld. Terwijl we wachten op de mogelijke goedkeuring van de Ethereum ETF, blijven dergelijke bewegingen de discussie over privacy en veiligheid in de cryptosfeer aanwakkeren.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 helemaal gratis (t.w.v. €25).

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu