Blockchain Stories
Kan Solana de volgende spot ETF zijn na Ethereum?
Altcoin Nieuws Solana

Kan Solana de volgende spot ETF zijn na Ethereum?

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Momenteel zijn er veel meningen over de goedkeuring van Ethereum (Ticker: ETH) spot exchange traded funds (ETF). Daarnaast is er een andere interessante discussie ontstaan over de mogelijkheid van Solana (Ticker: SOL) ETF’s.

CNBC ‘Fast Money’ trader Brian Kelly hintte op de waarschijnlijkheid van een aanstaande goedkeuring van de ETH ETF en veroorzaakte een debat op X door SOL voor te stellen als de mogelijke volgende cryptocurrency voor een spot ETF in de Verenigde Staten. In een gesprek met CNBC zei hij:

“Ik denk dat je Solana als de volgende moet zien, toch? Ik bedoel, Bitcoin, Ethereum en Solana zijn waarschijnlijk de grote drie voor deze cyclus.”

Sterker nog, slechts een dag eerder hintte Daniel Yan, medeoprichter van Matrixport, op hetzelfde idee in zijn post op X van 21 mei. Hij merkte het volgende op.

Optimistische opmerkingen

James Seyffart, ETF onderzoekanalist bij Bloomberg Intelligence, voegde zich bij het debat en zei:

“Maar de SEC danst niet om de status van SOL heen zoals ze dat bij ETH hebben gedaan. Die rechtszaken tegen COIN en Kraken en anderen zeggen gewoon ‘Solana is een effect’ lol. Wat dit heel gemakkelijk een zeer hobbelige weg kan maken.”

Nate Geraci, president van ETFStore, voegde eraan toe:

“Geen Sol ETF totdat er CME verhandelde Sol futures bestaan of het Congres een legitiem crypto reguleringskader invoert… De crypto ETF kraan wordt voor een tijdje afgesloten na de goedkeuring van de spot ETH ETF… IMO.”

Het debat ging verder toen ‘The Bitcoin Therapist’ verdere kritiek toevoegde aan de discussie:

“CNBC praat al over een Solana ETF. Dit is het probleem met het opnemen van ETH in het spot ETF spel. Ze hebben de doos van Pandora met shitcoins geopend. Het lijkt erop dat we op het punt staan om het vrije marktcasino te krijgen waar iedereen om heeft gevraagd. Ik blijf bij #Bitcoin.”

Solana versus Ethereum

Te midden van de recente ontwikkelingen in het ETF debat, was de prijs van SOL in de afgelopen 24 uur met 3% gedaald op het moment van schrijven. Tegelijkertijd kleurde ETH groen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu