Blockchain Stories
Aptos (APT) verbreekt wereldwijd record in aantal gebruikerstransacties
Altcoin Nieuws

Aptos (APT) verbreekt wereldwijd record in aantal gebruikerstransacties

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Aptos, een relatief nieuwe speler, heeft een nieuwe all-time high gevestigd. Op 24 mei behaalde deze layer-1 blockchain een nieuw record met maar liefst 97,5 miljoen transacties op één dag en 32.000 transacties per seconde.

Dit record verbreekt niet alleen eerdere records, maar het zet Aptos op de kaart als een belangrijke speler in de wereld van digitale transacties.

Lancering Tapos Cat

De stijging in transacties op Aptos is grotendeels te danken aan de lancering van het Tap-to-Earn spel, Tapos Cat. Op de eerste dag dat het spel live ging op het netwerk, genereerde het al 10 miljoen transacties. Spelers van Tapos Cat verdienen HEART tokens door interactie met een virtuele kat. Tijdens de eerste 72 uur na de lancering worden er geen gas kosten gerekend.

De stijging in activiteit heeft niet alleen de zichtbaarheid van Aptos vergroot, maar laat ook de technische capaciteit van het netwerk zien. De transactiesnelheden bereikte zo’n 32.000 per seconde en laat zien dat Aptos niet alleen snel en schaalbaar is, maar ook betrouwbaar blijft onder druk.

Aptos als voorloper

Deze prestatie positioneert Aptos als marktleider in de blockchain industrie en verwerkte zelfs meer transacties dan Solana, waarvan het record op 31,7 miljoen ligt. Aptos maakt gebruik van geavanceerde functies zoals de Aggregator, die meerdere transacties tegelijkertijd verwerkt, om een soepele en efficiënte ervaring voor gebruikers te garanderen.

Met deze aantallen en een groeiend ecosysteem van applicaties en diensten, belooft Aptos een belangrijke speler te blijven. Dit laat zien dat Aptos een serieuze speler is en de beloftes kan waarmaken.

De koers van Aptos reageert nauwelijks op het record en handelt zo’n 1% lager dan gisteren.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu