Blockchain Stories
TRUMP memecoin stijgt met 32% nu Donald Trump crypto omarmt
Altcoin Memecoin Nieuws

TRUMP memecoin stijgt met 32% nu Donald Trump crypto omarmt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De huidige memecoin sector is een van de meest winstgevende sectoren geweest voor holders tijdens de huidige crypto bull run. Memecoins gerelateerd aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024, zoals TRUMP en BODEN, hebben de afgelopen maanden aandacht gekregen en zijn fors in waarde gestegen.

TRUMP is aan het stijgen

Op het moment van schrijven was de prijs van TRUMP $10,60, wat een stijging van 32,17% in de afgelopen 24 uur betekent. Deze prijsstijging kwam echter niet uit het niets. Sinds 9 mei werd waargenomen dat de prijs van TRUMP aan het stijgen was. 

Gedurende deze periode vertoonde de prijs van TRUMP meerdere hogere pieken en hogere dalen, wat wijst op een bullish trend. De recente prijsstijging bevestigde verder de bullish trend die TRUMP liet zien.

De RSI (Relative Strength Index) groeide de afgelopen dagen ook aanzienlijk, wat wijst op een verhoogd bullish momentum. Als de RSI echter blijft groeien, kan TRUMP het overbought gebied bereiken, wat kan betekenen dat er mogelijk een lichte correctie aankomt voor de memecoin.

De TRUMP memecoin is nog niet verkrijgbaar bij veel exchanges. Een van de exchange die TRUMP aanbiedt is: MEXC.

image 83 6
Bron: TradingView

Positieve feedback vanuit de community

Een reden voor de recente stijging in de prijs van de memecoin zijn de opmerkingen van voormalig president Donald Trump, die in een post op Truth Social zijn steun voor cryptocurrency uitsprak. Deze post kwam net voor zijn geplande optreden op de Libertarian National Convention. Trump benadrukte zijn positieve kijk en open houding ten opzichte van crypto bedrijven en de hele opkomende industrie. Hierbij stelde hij dat de Verenigde Staten hierin de leiding moeten nemen.

Door de opmerkingen van Trump schoot de sociale media activiteit rond de memecoin omhoog. Als we de gegevens van Santiment analyseren, zien we dat het sociale volume rond de token de afgelopen dagen aanzienlijk was gegroeid. Daarnaast was het gewogen sentiment rond de token ook gegroeid, wat impliceert dat het aantal positieve opmerkingen op het moment van schrijven de negatieve overtrof.

image 83 7
Bron: Santiment

De stijging in populariteit op sociale media kan de prijsbeweging van TRUMP op korte termijn helpen, maar de verkiezingsresultaten kunnen volatiliteit in de prijzen introduceren.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Bitcoin dominantie daalt tot laagste punt in 5 maanden

Scott

Ex Bitcoin netwerk hacker lanceert Brollups

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu