Blockchain Stories

MEXC Referral Code

Thanh Lanh Tran

Ontvang 10% fee korting en claim tot wel $1000 met de MEXC referral code: mexc-10KORTING.

De code is: mexc-10KORTING

Wil jij beginnen bij MEXC? Wij vertellen je hier meer over de welkomstbonus en hoe jij kan beginnen met een extraatje.

MEXC is een snelgroeiende exchange en wordt steeds populairder onder beleggers. Dit komt vooral door de extreem lage kosten (soms zelfs 0% fee) en zeer snelle listing van verschillende altcoins. Zo zijn ze binnen een korte tijd uitgegroeid tot een waardige concurrent van Bybit. Daarnaast bieden zij diensten aan die andere exchanges als Binance en Bybit niet (meer) aanbieden. Het is echter de vraag hoelang deze diensten actief blijven. Daarnaast heeft MEXC geen registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB).

mexc referral code korting

Nieuwe klanten kunnen met een MEXC referral code profiteren van 10% korting. Daarnaast kan je tot 1000 USDT claimen via het Rewards Centre. Hoe je de kortingen precies krijgt en hoe je kan profiteren van de lucratieve Kickstarter airdrop, lees je in dit artikel.

De beste MEXC referral code van 2024

Referral codemexc-10KORTING
Link naar MEXChttps://www.mexc.com/register?inviteCode=mexc-10korting
StortingsbonusOntvang €10 gratis crypto na een storting van €10
Korting op handelskosten10% korting, dit is combineerbaar met de MX Token korting
Registratie DNBNee. Grote kans dat MEXC haar deuren sluit in Nederland en België
Aantal munten2000+
Overzicht voordelen van de code

Wat is een MEXC referral code?

Een MEXC code is een speciale code die je tijdens het registreren invoert. Deze code geeft aan dat iemand jou doorverwezen heeft. Het voordeel hiervan is dat wij allebei hiervan profiteren. Jij ontvangt de 10% korting op de handelskosten en wij ontvangen een commissiebonus. De 1000 USDT die je kan claimen is ook geldig zonder MEXC referral code, ook bestaande gebruikers kunnen dit gebruiken.

mexc referral code klein

Je kan de referral code alleen invoeren tijdens het registreren van een account. Dus wanneer je de referral code “mexc-10KORTING” invoert dan krijg je 10% korting op de fees. Je kan het zowel via de app als via de website invoeren.

Niet alle referral codes geven dezelfde korting, bekijk dit dus eerst goed. De code kan alleen ingevoerd worden tijdens het registreren van een account. Daarna is het niet meer mogelijk, wel kan je als bestaande gebruiker de 1000 USDT claimen. Na het aanmaken van een account ontvang je je eigen code.

Hoe gebruik je de referral?

Onderstaande stappenplan legt je uit hoe je de referral code toepast en de welkomstbonus claimt. Voordeel van MEXC is dat er nu geen KYC nodig is.

Bij MEXC vindt tracking plaats middels een code en/of een link. Je kan beide vinden op deze pagina. Wanneer je de code invult dan kan je aanspraak maken op de speciale welkomstbonus. Houd er rekening mee dat je de code maar 1 keer tijdens het registratieproces kan invullen en dat je de code goed moet kopiëren. Fouten kunnen achteraf niet worden rechtgezet.

Stap 2: Claim je $1000 bonus

Na het verifiëren van je e-mailadres kan je direct beginnen met handelen. Ga naar het $1000 overzicht om je bonus te claimen. Houd er rekening mee dat je voor de $1000 bonus wel een KYC moet doorlopen.

Er zijn verschillende taken die je uit kan voeren en in ruil ontvang je een USDT bonus. De uit te voeren taken spreken voor zich, denk aan het plaatsen van een trade of het storten van een bepaald bedrag.

Stap 3: Profiteer van 10% korting op je trades

Om te profiteren van 10% korting op de handelskosten is het uiteraard noodzakelijk om crypto te handelen. De korting wordt direct toegepast op iedere trade die je doet. Het is niet nodig om iets aan te zetten.

Hoe het precies in zijn werking gaat leggen wij later uit.

$1000 bonus

De bonus van $1000 die MEXC aanbiedt is eigenlijk beschikbaar voor alle klanten. En heel eerlijk, niet zo interessant. Heel veel exchanges geven een bonus voor nieuwe en bestaande traders. Hiervoor moet je een kleine opdracht doen, iets wat vaak te maken heeft met traden. Hiervoor in ruil krijg je een bonus.

Een kanttekening van deze bonus is alleen dat je deze niet direct kan opnemen. Het is namelijk alleen te gebruiken om fees te betalen of posities te openen. Niet verkeerd natuurlijk, maar niet echt interessant vinden wij. Maar lees gerust verder, want MEXC kan best interessant zijn.

Trouwens, de bonussen van Bitvavo van €10 en van Bybit van 40 USDT kan je wel gewoon opnemen en verhandelen.

10% korting op trades

MEXC biedt out of the box zeer lage trading fees. Fees die wij niet bij gerenommeerde exchanges zien door de vele kortingen die MEXC aanbiedt. Allereerst krijg je overal 10% korting door de code, dit wordt direct toegepast en vindt niet plaats doormiddel van een cashback.

Maar MEXC biedt nog eens 20% extra korting op spothandel wanneer je het MX token in je wallet vasthoudt. En sterker nog, als je 1000 MX tokens vasthoud, dan betaal je 0% fee voor spot trading.

Voor futures trading is dit iets lager, wanneer je MX tokens hold en futures trade dan krijg je 10% korting. Wanneer je 1000 MX tokens hold krijg je 50% korting.

De voordelen van 1000 MX tokens

Bij MEXC krijg je verschillende voordelen wanneer je MX tokens vasthoudt, maar als je 1000 MX tokens vasthoud in je wallet krijg je super voordelen.

Zo krijg je 100% korting op spot fees en 50% korting op futures fees, zoals eerder gezegd. Maar je kan ook meedoen met de Kickstarter. Via dit platform airdropt MEXC iedere dag meer dan 10 tokens. Deze kan je dagelijks claimen en hiermee ontvang je gratis tokens of USDT. Met 1000 MX ontvang je ongeveer $1 aan tokens of USDT.

mexc kickstarter

Houd er rekening mee dat je de 1000 MX tokens eerst 30 dagen lang vast moet houden, voordat je mee kan doen met de Kickstarter.

Waarom kiezen voor MEXC?

MEXC groeit snel en dit heeft vooral te maken met de belachelijk lage fees en de vele listings. Ze hebben meer dan 15 miljoen gebruikers wereldwijd en bieden veel diensten aan. Het is echter de vraag hoelang je deze diensten nog kan gebruiken, door de strenge regelgeving in Europa.

Daarnaast kan je met de referral code en de MX token een hoop besparen op de lage fees. Hierdoor kan je goedkoop handelen en betaal je weinig fees. Als je de fees vergelijkt met Bybit of Binance dan zijn ze zeer competitief. Maar ook als je het aanbod vergelijkt met deze exchanges, is het absurd hoeveel munten MEXC aanbiedt.

Voordelen van MEXC:

  • Zeer groot aanbod van verschillende tokens en munten (2000+)
  • Zeer lage kosten en extra korting met code en MX token
  • Hoog handelsvolume, altijd in de top 20
  • Snelle listing van populaire coins
  • Veel trading prijzen

MEXC heeft ook een hoop nadelen, die wij zeker ook willen benoemen. De tokens en coins worden net zo snel weer gedelist als gelist. Het kan dus zo zijn dat de munt die jij aankoopt, niet meer beschikbaar is. Hier ontvang je overigens wel altijd een waarschuwing over. Ook zijn de munten op het platform vaak klein en bestaat er een kans dat ze naar 0 gaan. Je moet dus ook nog goed onderzoek doen naar het project waarin je investeert (beter dan bij andere exchanges), aangezien MEXC nauwelijks onderzoek doen naar de munten die zij toevoegen op het platform.

Het is daarnaast voor ons niet helemaal duidelijk wie er achter het platform zit. Na het ontslag van John Chen, kunnen wij geen CEO vinden. Dit is over het algemeen een red flag. Daarnaast waren in 2023 veel meldingen van gebruikers waarvan hun assets bevroren waren.

Conclusie

Voor Nederlanders en Belgen kan MEXC een interessante exchange zijn, maar zij moeten goed in hun achterhoofd houden dat sommige diensten weg kunnen vallen. Zeker voor handelaren met een hoog handelsvolume kan MEXC interessant zijn door de lage kosten en de korting met de de code. Voor gebruikers die graag nieuwe coins snel op de kop willen tikken kan MEXC ook interessant zijn.

Er zijn echter wel risico’s aan het platform. Het is dan ook raadzaam om niet teveel geld op de exchange te laten en alles altijd op te nemen naar een wallet in eigen beheer.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer