Blockchain Stories
Dogwifhat over de $3, is op korte termijn $5 mogelijk?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Dogwifhat over de $3, is op korte termijn $5 mogelijk?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogwifhat (Ticker: WIF) heeft de afgelopen dagen veel aandacht getrokken aangezien de meme coin een mooie groei registreerde. Als gevolg hiervan brak WIF boven een bullish patroon uit, wat verdere groei in de komende dagen zou kunnen veroorzaken. Maar is dit mogelijk?

Het bullish sentiment wint terrein

Volgens onze statistieken hebben investeerders van WIF een mooie week achter de rug. WIF is in de afgelopen 7 dagen namelijk 19,27% gestegen op het moment van schrijven. Het bullish sentiment houdt aan, want in de afgelopen 24 uur is de waarde van WIF met 0,71% gestegen. 

Op het moment van schrijven was de WIF koers $2,97 met een marktkapitalisatie van 2,967 miljard, waardoor het de 40e grootste crypto is.

De recente prijsstijging stelde de meme coin ook in staat om boven een driehoekspatroon uit te breken. Captain Faibik, een populaire crypto analist, plaatste onlangs een tweet waarin hij deze ontwikkeling benadrukte. 

De tweet vermeldde dat WIF de afgelopen 80 dagen binnen het patroon had geconsolideerd voordat het uiteindelijk uitbrak, wat zou kunnen resulteren in een bull rally van 80% tot 90% binnenkort.

Daarnaast plaatste Lookonchain onlangs een tweet waarin werd gewezen op de hoge koopdruk op de meme coin. Volgens de tweet besteedde een whale 17.966 SOL, ter waarde van $2,98 miljoen, om 953.177 WIF te kopen tegen $3,13. Deze whale had eerder 1 miljoen USDC uitgegeven om 355.417 WIF te kopen tegen $2,81 op 21 mei.

Het was echter verrassend om op te merken dat ondanks de prijsstijging en de koopdruk, het sentiment rond de meme coin bearish bleef, aangezien het gewogen sentiment in de negatieve zone ging. Het sociale volume bleef ook laag, wat een daling in de populariteit van WIF weerspiegelt.

image 84 5
Bron: Santiment

Mogelijke volgende doelen van WIF

Het goede nieuws was dat terwijl de prijs van de meme coin steeg, de open interest ook aan het stijgen was. Deze waarde vertegenwoordigt het totale aantal actieve wallets in een specifieke cryptocurrency. Een stijging van deze waarde duidt meestal op het voortduren van de huidige prijs trend. De metric registreerde echter een lichte daling in de afgelopen uren.

image 84
Bron: Santiment

De Chaikin Money Flow (CMF) zag er bearish uit, aangezien deze onder de neutrale markering rustte. Ook de Money Flow Index (MFI) bleef de kopers ondersteunen, aangezien deze naar het noorden ging.

image 85
Bron: TradingView

Tot slot hebben we ook de gegevens van Hyblock Capital geanalyseerd om de mogelijke doelen van WIF te vinden als de bull rally doorzet. We ontdekten dat het cruciaal zou zijn voor WIF om eerst boven de $3,25 – $3,30 uit te komen, aangezien het er in het recente verleden tweemaal niet in geslaagd is dat te doen. Een succesvolle uitbraak boven dat niveau zou de deur openen voor WIF om de $4 aan te tikken.

image 85 1
Bron: HyblockCapital

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu