Blockchain Stories
Het Binance ecosysteem, hoe zal dit BNB beïnvloeden?
Altcoin Binance Coin Nieuws Technische Analyse

Het Binance ecosysteem, hoe zal dit BNB beïnvloeden?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het Binance Smart Chain (Afkorting: BSC) ecosysteem is een van de meest actieve ecosystemen in de cryptocurrency. Dankzij de populariteit van dApps op het ecosysteem heeft het netwerk een groot aantal gebruikers weten aan te trekken. Benieuwd naar de prijs, ontwikkelingen en activiteit? Lees dan snel verder!

Ontwikkelaars aan het werk

Een van de redenen voor de populariteit van deze netwerken zijn de verbeteringen die door de dApps op het Binance protocol zijn doorgevoerd. Gegevens van Santiment geven aan dat de ontwikkelingsactiviteit op het Binance Smart Chain netwerk op het moment van schrijven toeneemt. 

De hoge ontwikkelingsactiviteit toont het tempo waarin nieuwe updates en upgrades op het BNB netwerk worden doorgevoerd. Deze updates helpen niet alleen bij het aantrekken van nieuwe gebruikers, maar ook bij het behouden van bestaande gebruikers en het verbeteren van de algehele gebruikerservaring.

image 85 2
Bron: Santiment

Dalende gebruikersactiviteit van BNB

Ondanks de populariteit en ontwikkelingen bij deze dApps, is de algehele activiteit op het BNB netwerk de afgelopen weken afgenomen. Sinds begin april zijn de dagelijkse transacties op het BNB netwerk gedaald van meer dan 4 miljoen naar meer dan 3 miljoen.

image 85 3
Bron: Artemis

Daarnaast zijn de dagelijkse actieve wallets op het netwerk afgenomen van 1,4 miljoen naar 1 miljoen. Op het gebied van de DeFi zijn er ook problemen waargenomen. De DEX (Decentralized Exchange) volumes op het BNB netwerk zijn de afgelopen dagen aanzienlijk gedaald voor BNB. Desondanks is de TVL (Total Value Locked) op het BNB netwerk tijdens deze periode consistent gebleven.

image 85 4
Bron: Artemis

En de prijs van BNB?

Op het moment van schrijven was de BNB koers $600,70 en was de prijs met 0,17% gedaald in de afgelopen 24 uur. De prijs bewoog zich de afgelopen weken tussen de $619,70 en $537,10. Er was geen significante trend vastgesteld voor BNB tijdens deze periode. 

Hoewel het weerstandsniveau van $632 meerdere keren in het verleden was getest, waren er geen tekenen dat BNB dat niveau binnenkort zou overtreffen. Er zou een aanzienlijke hoeveelheid bullish momentum nodig zijn voor BNB om dat niveau in de toekomst te overtreffen. 

image 85 5
Bron: TradingView

De RSI (Relative Strength Index) toonde aan dat het bullish momentum rond de token de afgelopen dagen was afgenomen. De CMF (Chaikin Money Flow) was echter hoog gebleven, wat wijst op een sterke instroom van geld naar BNB.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu