Blockchain Stories
Stijging van Shiba Inu (SHIB) stagneert, dit zijn de details
Altcoin Memecoin Nieuws

Stijging van Shiba Inu (SHIB) stagneert, dit zijn de details

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De laatste ontwikkelingen laten zien dat de stijging van Shiba Inu (SHIB) stagneert, maar dat er nog hoop is. SHIB trok veel aandacht toen het een belangrijke weerstand benaderde.

De SHIB koers ligt in een prijsklasse tussen $0.000024 en $0.000026, waar 58,91 biljoen SHIB werden gekocht door 63.840 adressen voor een gemiddelde prijs van $0.000025.

Zodra SHIB de 58 biljoen token drempel bereikte, begon de opwaartse kracht af te nemen. Dit niveau is nu een belangrijk punt van weerstand.

Markttrends en technische indicatoren

Na het bereiken van een hoogtepunt van $0.00002684 op 22 mei, daalde Shiba Inu drie dagen achter elkaar. De prijs herstelde zich kort voordat de verkoop hervat werd. SHIB vecht op dit moment om boven de dagelijkse SMA 50 op $0.0000245 te blijven. Op het moment van schrijven verliest SHIB de winst van de vorige dag en is SHIB met 1,9% gedaald in de afgelopen 24 uur naar $0.00002434.

Hoewel de precieze reden voor de daling in de SHIB prijs onduidelijk is, kunnen marktdynamiek en andere factoren een rol spelen. De daling kan erop wijzen dat de markt een moment neemt om winst te consolideren en de volgende stap te overwegen. Sommige handelaren nemen mogelijk winst, terwijl anderen wachten op een duidelijker signaal.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut
Bron: Trading View

Wat is de volgende koersdoel?

Voor SHIB om zijn opwaartse momentum te herwinnen, moet het waarschijnlijk de 58 biljoen SHIB drempel met nieuwe koopinteresse overwinnen. Brede marktbewegingen moeten ook in de gaten gehouden worden om de volgende stap van de SHIB prijs te bepalen. Als de markt weer momentum krijgt, kan een doorbraak boven het niveau van $0.00002684 nodig zijn om een nieuwe opwaartse beweging te bevestigen. In dat geval kan SHIB zich richten op het niveau van $0.00003285. SHIB moet boven de dagelijkse SMA 50 op $0.0000245 blijven om verdere dalingen te voorkomen. Als SHIB onder dit niveau zakt, wordt steun verwacht bij $0.00002334 en $0.00002155.

Blijf de marktontwikkelingen volgen om te zien hoe SHIB zich verder ontwikkelt. De komende dagen kunnen van belang zijn voor de toekomstige koersbewegingen van SHIB.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de bredere cryptomarkt en hoe deze zich ontwikkelt. De prestaties van grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum hebben vaak invloed op andere munten, waaronder SHIB. Positieve ontwikkelingen in de bredere markt kunnen SHIB helpen om weer opwaarts momentum te krijgen.

Conclusie

De SHIB koers heeft belangrijke weerstandsniveaus bereikt en staat nu voor de uitdaging om deze te overwinnen. Met nauwgezette aandacht voor marktdynamiek, technische indicatoren en bredere marktbewegingen, kunnen handelaren en investeerders proberen de volgende stappen van SHIB te anticiperen. De komende dagen zullen belangrijk zijn om te bepalen of SHIB zijn opwaartse trend kan hervatten of dat er verdere correcties zullen plaatsvinden.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu