Blockchain Stories
Shiba Inu prijsvoorspelling: waarom SHIB herstel tijd kan kosten
Altcoin Memecoin Nieuws

Shiba Inu prijsvoorspelling: waarom SHIB herstel tijd kan kosten

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Shiba Inu (Ticker: SHIB) heeft geprobeerd een opwaartse trend voor de memecoin te realiseren in de afgelopen periode, maar is daar nog niet in geslaagd. Het koopvolume is minimaal gebleven ondanks de rally van Bitcoin (Ticker: BTC). Dit suggereert dat investeerders misschien moeten wachten op kapitaal rotatie van BTC en ETH naar Shiba Inu.

Hoewel we dit aannemen, zijn de prestaties van Pepe (Ticker: PEPE) en Bonk (Ticker: BONK) wel goed en hebben deze SHIB gemakkelijk overtroffen in de afgelopen week of twee. De sociale metrics van Shiba Inu en de daarbij behorende transacties zijn met 97% gedaald.

Shiba Inu begint de zaken om te draaien

Sinds half april heeft Shiba Inu langzaam een reeks enorm lage koersen neergezet. De lagere koers van $0,0000282 op 21 april werd niet doorbroken. Hoewel de prijs trend op langere termijn bullish was, had de token een bearish interne structuur na de terugval in maart.

image 61 4
Bron: TradingView

De RSI op de dagelijkse grafiek stak een week geleden zijn hoofd boven de neutrale 50 en is daar gebleven. Dit was een vroeg teken dat het bullish momentum aan kracht won en de trend zou kunnen verschuiven. 

Omgekeerd waren de OBV en de prijs niet in staat om een weerstandsniveau te doorbreken. Dit zou cruciaal zijn voor de aanhoudende bullish vooruitgang van Shiba Inu. Zoals het er nu uitziet, was het waarschijnlijker dat de memecoin zou consolideren dan verder zou stijgen.

De interne structuur zou snel bullish kunnen worden

De cluster van liquidatie niveaus boven de huidige marktprijzen strekte zich uit tot het niveau van $0,00003. Dit gebied heeft sinds begin april als weerstand gediend. Gezien de nabijheid van prijzen tot deze magnetische zone, wordt een beweging omhoog verwacht.

image 61 3
Bron: HyblockCapital

Handelaren kunnen deze beweging gebruiken om winst te realiseren of posities te verlaten. Echter, tenzij het niveau van $0,0000282 als steun houdt, zouden investeerders kunnen wachten voordat ze kopen.

Op het moment van schrijven is de SHIB koers $0,00002529 en is de koers de afgelopen 24 uur met 1,21% gedaald.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu