Blockchain Stories
ONDO worstelt om $2 te bereiken, maar waarom is dat zo?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

ONDO worstelt om $2 te bereiken, maar waarom is dat zo?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Ondo Finance (Ticker: ONDO) heeft de afgelopen tijd veel aandacht getrokken gezien de recente prijsstijgingen. Het bullish sentiment in combinatie met de rally heeft speculaties aangewakkerd onder investeerders over de mogelijkheid dat ONDO binnenkort $2 zou bereiken. 

Als we echter naar de recente prijsontwikkelingen kijken, lijkt het bearish sentiment de overhand te nemen, waardoor het nog maar de vraag is of dit realistisch is.

De vraag naar ONDO stijgt

In een recente tweet van Santiment blijkt dat ONDO al een tijdje trending is. Een belangrijke reden hiervoor zou de prijsstijging van 75% in slechts elf dagen kunnen zijn. 

Terwijl de token bullish momentum kreeg, maakten investeerders van de gelegenheid gebruik om ONDO op te kopen. De tweet van Santiment vermeldde dat de token op 26 februari slechts iets meer dan 4,9k wallets had die niet leeg waren. Hoewel de koopdruk toenam, bereikte het aantal niet lege wallets van de token 33.225, een stijging van meer dan 550%.

Naar aanleiding van onze analyse bleek vervolgens dat de koopdruk op de token hoog bleef. De Exchange Outflow piekte vorige week. We zagen dat de Supply on Exchange daalde, terwijl de Supply outside of Exchanges de afgelopen dagen toenam. 

Dit duidt verder op een hoge koopdruk waar zeker aandacht aan besteed dient te worden. Daarnaast steeg ook het aantal ONDO gehouden door whales licht in de afgelopen week.

image 85
Bron: Santiment

Eindigt de bull rally van ONDO?

Ondertussen plaatste Crypto Patel, een populaire crypto analist, een analyse die suggereerde dat de prijs van ONDO de komende dagen de $2 zou kunnen overschrijden, maar wel heeft ONDO te maken met een obstakel. 

Als we onze koersen bekijken zien we dat de token in de afgelopen 24 uur met meer dan 2,27% is gedaald. Op het moment van schrijven werd de token verhandeld op $1,24 met een marktkapitalisatie van meer dan $1,726 miljard.

Terwijl de prijs van de token daalde, zagen we wel dat de NVT ratio mooi aan het stijgen is. Een stijging in de metric betekent dat ONDO overgewaardeerd is. Dit gaf aan dat de dalende prijs actie van ONDO mogelijk verder zou kunnen doorgaan, wat zou kunnen voorkomen dat het de $2 op korte termijn bereikt. Een andere bearish metric was de MVRV ratio, die daalde na een piek op 25 mei.

image 86
Bron: Santiment

Prijsanalyse van ONDO

Volgens onze analyse van de dagelijkse grafiek van de token, als de prijsdaling doorgaat, zou de token kunnen dalen naar $1,14. Vanaf daar zal ONDO de kans hebben om terug te veren. Een daling onder dat niveau zou de prijs kunnen doen dalen tot $0,97. 

image 87
Bron: TradingView

Echter, als de trend opnieuw verandert en de grafieken van ONDO groen kleuren, moet het boven de weerstand van $1,24 uitkomen om de rally te kunnen voortzetten.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu