Blockchain Stories
Crypto whales kiezen voor Chiliz: fan token stijgt 10% in waarde
Altcoin Nieuws

Crypto whales kiezen voor Chiliz: fan token stijgt 10% in waarde

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Crypto whales hebben hun oog laten vallen op een specifieke token. Volgens het analytics bedrijf Santiment is Chiliz (CHZ), een Ethereum gebaseerd fan engagement token, een nieuwe stijger onder deze grote investeerders.

Op het moment van schrijven wordt CHZ verhandeld voor $0.1537. Dit is een stijging van 10% in vergelijking met 24 uur geleden. Als we kijken naar de afgelopen week is het token met maar liefst 22% gestegen.

Wat is Chiliz precies?

Chiliz is een web3 infrastructuurprovider die zich richt op sport en entertainment. Het project heeft een eigen native token, CHZ, dat binnen dit ecosysteem wordt gebruikt. Chiliz stelt sportclubs in staat om fans op nieuwe, interactieve manieren bij hun activiteiten te betrekken via blockchain technologie. Via het Socios netwerk zijn al verschillende fan tokens gelanceerd voor grote voetbalclubs als: FC Barcelona, Manchester City en Paris Saint-Germain.

Op dit moment heeft Chiliz meer dan 2 miljoen gebruikers en meer dan 150 sportpartners.

Whales accumuleren CHZ

Santiment meldt dat whale adressen, oftewel adressen met minstens 10 miljoen CHZ tokens, gezamenlijk 42,67 miljoen CHZ hebben toegevoegd in de afgelopen 30 dagen. Dit is een duidelijk teken dat grote spelers vertrouwen hebben in de toekomst van dit project. Bovendien heeft Chiliz het hoogste handelsvolume in 22 maanden bereikt, wat wijst op een toegenomen activiteit en interesse in de markt.

Whales anticiperen dus op een verdere groei van het Chiliz project en verwachten dat fan tokens een goede manier kan zijn om fans dichterbij hun favoriete sportclub te brengen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu