Blockchain Stories
Investering van $12 miljoen zorgt voor een bull run bij Floki?
Altcoin Memecoin Nieuws

Investering van $12 miljoen zorgt voor een bull run bij Floki?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Floki (Ticker: FLOKI) staat opnieuw in de schijnwerpers en deze keer zou het weleens positief kunnen uitpakken voor de holders. Op 4 juni kondigde het Floki ontwikkelingsteam aan dat market maker DWF Labs heeft ingestemd met de aankoop van $12 miljoen aan FLOKI tokens.

Wat betekent dit voor FLOKI?

Market makers zijn individuen of entiteiten die liquiditeit bieden voor projecten of beurzen. Volgens de bekendmaking zal de aankoop gericht zijn op het ondersteunen van het Floki ecosysteem in het algemeen. 

In de Medium post stond: 

“Deze strategische aankoop is bedoeld om de positie van Floki in de industrie verder te versterken, vooral in wat een van de meest cruciale jaren ooit voor Floki zal zijn vanwege de aanstaande release van verschillende belangrijke producten.”

Dit is echter niet de eerste keer dat DWF Labs de token helpt om zijn adoptie te stimuleren. In februari verbond de market maker zich al aan een investering van $10 miljoen in de memecoin.

Nieuwe investering, hogere marktkapitalisatie?

Sinds die tijd en het moment van schrijven is de prijs van FLOKI met 69% gestegen, wat suggereert dat de injectie van liquiditeit een positief effect had op de waarde van de token. 

image 20
Bron: CoinMarketCap

Daarnaast heeft het FLOKI ontwikkelingsteam vorige week een trading bot uitgebracht, wat aangeeft dat het team zich inzet voor het verbeteren van de functionaliteit op het netwerk.

Op het moment van schrijven was de prijs van de cryptocurrency $0.0003265, een stijging van 23,10% in de afgelopen 24 uur. Met de nieuwste aankondiging zou FLOKI zijn weg naar boven kunnen beginnen te vinden in wat het de meest explosieve bull run noemt. 

Er zijn ook voorspellingen dat FLOKI deze cyclus een marktkapitalisatie van $10 miljard zou kunnen bereiken. Op het moment van schrijven was de marktkapitalisatie $3,12 miljard. Dus, als deze metriek zo’n niveau bereikt, zou de prijs van de memecoin $0.0010 kunnen zijn.

Tijd om in te stappen

In termen van het gewogen sentiment merkten we op dat het -0,119 was. Dit impliceert dat er meer negatieve opmerkingen over het project waren dan positieve. Echter, we merkten dat de perceptie aan het verbeteren was, wat suggereert dat de vraag naar FLOKI zou kunnen beginnen te stijgen.

Een andere metriek die deze opwaartse trend ondersteunt, was de Mean Coin Age (MCA). Op het moment van schrijven was de 90-daagse MCA gedaald. Voorheen had FLOKI een hoge coin age activiteit, wat betekende dat oude tokens naar beurzen werden verplaatst. Dit was een van de redenen waarom de prijs daalde. 

image 21
Bron: Santiment

Maar de dalende metriek impliceert dat veel holders hun tokens in eigen beheer nemen. Hierdoor zal FLOKI waarschijnlijk geen golf van verkoopdruk ervaren.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu