Blockchain Stories
Kan Uniswap prijs boven de $14 uitbreken na een flinke stijging?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kan Uniswap prijs boven de $14 uitbreken na een flinke stijging?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Uniswap (Ticker: UNI) is een gedecentraliseerde exchange. Dit platform heeft de afgelopen zeven dagen een goed herstel laten zien, waarbij hun coin met meer dan 15% is gestegen. 

In de afgelopen 24 uur heeft het echter een daling van 3,13% geregistreerd na een eerdere prijsstijging. Op het moment van schrijven was de UNI koers] $11,149 na de laatste correctie vanaf $6,5. 

Sinds het begin van een bullish trend is de waarde van UNI met meer dan 70% gestegen in drie weken, waardoor de prijzen bijna naar $12 werden gestuurd.

image 102
Bron: TradingView

Analyse van de prijsbeweging

Naar aanleiding van onze analyse blijkt dat de huidige prijs 73% onder het all time high ligt, maar wel een stijging van 2500% heeft vanaf het laagste punt (ATL). Vanaf de laagste prijs van $6,91 op 3 mei is het hersteld met ongeveer 55% tot bijna $11. 

De huidige prijs wijst op een aanhoudende bullish trend met het potentieel om het weerstandsniveau van $12 te doorbreken. Met een stijging van 55% boven het weerstandsniveau kunnen de prijzen door de $14 heen breken, wat zeker de moeite waard is om in de gaten te houden.

image 103
Bron: TradingView

Marktvooruitzichten van Uniswap

Als we kijken naar gegevens van Coinglass, heeft UNI lage liquidatie niveaus gerapporteerd. Coinglass gegevens geven aan dat investeerders in shortposities de laagste liquidatie niveaus hebben van $2,40k op het moment van schrijven. 

image 104
Bron: Coinglass

Tegelijkertijd hebben longposities hogere liquiditeit niveaus van $380k. Echter, de totale liquidatie is laag en zet zich in voor een verdere daling. Deze lage liquidatie toont stabiele marktomstandigheden, met minder handelaren die hun posities moeten verkopen. 

Dus, lage verkoopdruk helpt de bestaande prijzen te handhaven terwijl het een geleidelijke prijsstijging ondersteunt.

Uitstroomgegevens en marktstabiliteit

Als we kijken naar gegevens van Santiment over de instroom naar exchanges, zien we een dalende trend. Verminderde instroom naar exchanges impliceert een lagere verkoopdruk, wat de prijzen opdrijft. 

image 105
Bron: Santiment

De lagere verkoopdruk wordt gelijkgesteld met marktstabiliteit. Deze gegevens impliceren dat de UNI stabiel is en klaar is voor verdere prijsstijgingen, aangezien het marktsentiment geen intentie tot verkopen aangeeft.

Hoe lang zal het bullish momentum standhouden?

De huidige prijs van UNI op $11,149 test het weerstandsniveau, wat wijst op een potentiële uitbraak uit het patroon. 

Als het weerstandsniveau van $12 wordt doorbroken, kunnen kopers mikken op $17 en daar voorbij. Als de markt boven een hoogtepunt van $17 komt, kan het mikken op meer dan $22 als de exacte prijsverandering standhoudt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu