Blockchain Stories
Ethereum ontwikkelingen: whale investeert bijna $60 miljoen in ETH
Altcoin Ethereum Nieuws

Ethereum ontwikkelingen: whale investeert bijna $60 miljoen in ETH

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Nadat de gehele cryptomarkt het de afgelopen dagen zwaar had, lijkt er licht aan het einde van de tunnel te komen. Onder meer de Ethereum koers is in de afgelopen uren flink gestegen. Dit komt onder meer door het feit dat de SEC het onderzoek naar Ethereum gestopt is. Dit is bijzonder goed nieuws voor beleggers en brengt direct veel vertrouwen met zich mee. Dit blijkt ook uit het feit dat een whale bijna $60 miljoen in ETH geïnvesteerd heeft.

Meer dan 16.600 ETH gekocht

In de afgelopen 3 weken heeft deze persoon meer dan 16.600 ETH gekocht. Als we uitgaan van een gemiddelde waarde van ongeveer $3.600 per ETH, komt dit neer op een investering van bijna $60 miljoen. Een gigantische investering die mogelijk de Ethereum koers verder omhoog gaat helpen.

Opvallend is dat deze whale zijn investeringen over 3 weken gespreid heeft. Vanochtend heeft dezelfde whale een nieuwe investering gedaan van meer dan 5.600 ETH. De overige 11.000 ETH kocht deze whale dus in de afgelopen weken. Tezamen zorgt dit voor een gigantische investering, gedaan via Binance.

Wat zegt dit over de markt?

De ervaring leert dat whales een grote invloed op de cryptomarkt hebben. Halen veel whales hun geld uit een bepaalde crypto? Dan is dit in veel gevallen van negatieve invloed op de koers. Andersom geldt dit ook. Deze whale kan, door de investering van bijna $60 miljoen, de Ethereum koers verder omhoog helpen.

Uit deze investering blijkt in ieder geval dat er veel vertrouwen in ETH is. Bij deze whale in ieder geval. Deze ene whale kan echter andere whales of kleinere beleggers met zich meetrekken. Het is goed mogelijk dat deze grote investeringen voor een groot sneeuwbaleffect gaan zorgen. Des te groter de instroom in ETH wordt, des te groter de kans op een forse koersstijging uiteindelijk is.

Sowieso lijkt er bij ETH sprake van een bullish momentum te zijn. Nadat de Ethereum koers de afgelopen dagen hard gedaald is, zorgen meerdere zaken voor een ommekeer. Bovendien is het voor beleggers uiterst prettig om vandaag weer eens rode cijfers te zien. Dit wakkert mogelijk het bullish momentum verder en verder aan.

Gestaakt onderzoek naar Ethereum

Zoals eerder in dit artikel al aangegeven, was er een onderzoek gaande naar Ethereum. Volgens de financiële waakhond van Amerika, de SEC, moest Ethereum een andere classificatie krijgen. Als dat inderdaad het geval zou zijn, zou Ethereum onder de paraplu van SEC vallen. Voor een cryptocurrency is dat uiteraard zeer wenselijk.

Het is daarom bijzonder goed nieuws dat SEC aangekondigd heeft te stoppen met het onderzoek naar Ethereum. De situatie blijft zoals deze was: Ethereum is een financieel product waarin geïnvesteerd kan worden, maar valt niet onder de officiële paraplu van de SEC. Dit is voor veel beleggers goed nieuws, waardoor de Ethereum koers vandaag al aanzienlijk steeg. In combinatie met de bovenstaande investering zorgt dit mogelijk voor de gewenste rally van Ethereum.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 helemaal gratis (t.w.v. €25).

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu