Blockchain Stories
Analyse van BONK vs. BRETT, welke memecoin is beter?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Analyse van BONK vs. BRETT, welke memecoin is beter?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het is een grote strijd geweest tussen de memecoins Bonk (Ticker: BONK) en Brett (Ticker: BRETT). De laatste 24 uur waren niet anders. 

Volgens onze koersgegevens waren de cijfers positief. De meest opvallende veranderingen waren bij BONK en BRETT, die leken te strijden om de beste positie. Op het moment van schrijven werd BRETT verhandeld op $0,14, een prijsstijging van 0,40%.

BONK domineerde voor korte tijd

Voor BONK daalde de prijs met 3% en was de BONK koers $0,0000202. Voor degenen die onbekend zijn, BONK is een van de top memecoins gebouwd op de Solana (Ticker: SOL) blockchain. 

BRETT, aan de andere kant, is de nummer één memecoin gelanceerd op Base, de L2 gebouwd op Ethereum (Ticker: ETH) en zit op Coinbase. 

Een van de redenen voor de strijd is het geringe verschil tussen hun marktkapitalisaties. Marktkapitalisatie is de som van de circulerende voorraad en de prijs van een cryptocurrency. 

image 192
Bron: CoinMarketCap

Op het moment van schrijven was de market cap van BONK $1,40 miljard en overtrof de memecoin BRETT, waardoor het de 58e meest waardevolle cryptocurrency werd. Op het moment van schrijven had de Based memecoin de positie teruggewonnen met een market cap van $1,50 miljard.

BONK versus BRETT prestaties

Op een algemene basis presteerde BONK beter dan BRETT. Maar in de afgelopen zeven dagen heeft BRETT de overhand gehad, volgens gegevens van Messari. Aangezien BTC en ETH ondermaats presteerden, zou BRETT de Solana gebaseerde memecoin kunnen blijven overtreffen.

Stijgende Open Interest zet BRETT voorop

Een andere metric die wij bekeken was de Open Interest (OI). Open Interest verwijst naar de som van alle openstaande contracten in de derivatenmarkt. Een toename van de OI impliceert dat er meer liquiditeit op de markt komt. Het impliceert ook een stijging in netto positionering. 

image 192 1
Bron: Coinglass

Aan de andere kant betekent een afname dat handelaren hun posities sluiten en geld van de markt halen. Op het moment van schrijven was de OI van BONK met 6,60% gestegen. Voor BRETT was het een stijging van 14% in de afgelopen 24 uur. Wanneer prijzen stijgen naast de OI, betekent dit niet dat er meer longs dan shorts zijn. In plaats daarvan betekent het dat kopers agressiever zijn. 

image 192 2
Bron: Coinglass

Gezien het verschil in OI, kan het een uitdaging zijn voor BONK om de market cap van BRETT te overtreffen. De prijs van de tokens kan blijven stijgen tenzij de bredere memecoin stijging stopt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu