Blockchain Stories
Solana daalt met nog eens 10%, wanneer is het einde in zicht?
Altcoin Gerucht Nieuws Solana

Solana daalt met nog eens 10%, wanneer is het einde in zicht?

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Op 23 juni schrijven wij nog over het feit dat Solana een nieuwe mijlpaal had bereikt. Die mijlpaal zou eventueel voor een nieuwe prijsreactie kunnen zorgen. Daar lijkt nu, een dag later, inderdaad sprake van te zijn. Maar, niet op de manier zoals Solana investeerders graag hadden gezien. De Solana koers is namelijk met nog eens 10% gedaald.

Weerstandsniveau van $135

Al enige tijd strijdt Solana tegen het weerstandsniveau op $135. In de afgelopen periode is gebleken dat dit een bijzonder sterk niveau is. De koers heeft zich hier nog niet boven weten te nestelen en is zelfs verder gedaald. Op het moment van schrijven is de Solana koers zelfs onder de $130 gedaald.

De 10% daling van Solana lijkt geen gebeurtenis op zich te zijn. Als we naar de gehele cryptomarkt kijken, zien we (wederom) veel rode cijfers. Ook de Bitcoin en Ethereum koers kreeg weer een stevige tik te verwerken. Deze neerwaartse trend is nu al enige tijd bezig en er lijkt nog geen duidelijk herstelmoment aanwezig te zijn. Vooralsnog is het vooral afwachten wat de verschillende koersen gaan doen.

Nieuwe weerstandsniveau

Kijkende naar de Solana koers valt de koers van $123,24 op. Dit is het dieptepunt dat Solana recent genoteerd heeft en vanwaaruit weer een lichte stijging ingezet is. Zoals hierboven al aangegeven, schommelt de Solana koers nu onder de $130.

Daarbij lijken zich ook nieuwe weerstandsniveaus te hebben gecreëerd. Zo is er een nieuw weerstandsniveau op $130, rondom de $126,50 en rondom de $128,50. Wanneer deze weerstandsniveaus bereikt worden, is uiteraard koffiedik kijken. Wel is het een feit dat de Solana koers zich in een vicieuze cirkel lijkt te bevinden.

Verdere daling?

Een verdere daling van Solana kan niet uitgesloten worden. Dit heeft vooral met het weerstandsniveau van $130 te maken. Als dit weerstandsniveau op korte termijn niet bestreden kan worden, lijkt een verdere daling het logische gevolg te zijn. De eerste echt grote steun is vervolgens rond de $120 te vinden. Ook de bovengenoemde weerstandsniveau van $126,50 en $128,50 gaan mogelijk in de komende dagen een belangrijke rol spelen.

Echte pessimisten verwachten zelfs een nog grotere daling van Solana. Daarbij wordt zelfs gesproken over een dieptepunt van slechts $112,50. Als Solana inderdaad op dat punt uit zou komen, zou dit wellicht een interessant koopmoment kunnen zijn. De all time high van Solana ligt op maar liefst $260. Vanuit een koers van $112,50 zou er dus heel veel ruimte voor winsten zijn.

Wanneer is het einde van de Solana daling in zicht? Daar kan niemand een zinnig woord over zeggen. Het heeft er wel alle schijn van dat het bearish sentiment nog langere tijd aan gaat houden. Niet alleen bij Solana, maar ook bij de andere altcoins.

Gerucht over een mogelijk Solana onderzoek

Vers van de pers: er komt mogelijk een onderzoek naar Solana. Volgens geruchten gaat het om een grote zaak die van gigantische invloed op de Solana koers zou kunnen zijn:

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu