Blockchain Stories
Komt er een onderzoek naar Solana?
Altcoin Gerucht Nieuws Solana

Komt er een onderzoek naar Solana?

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Eerder berichtten wij al over het feit dat Solana wederom een daling van 10% doormaakte. Volgens crypto influencer Crypto Bitlord komt dit (onder andere) door een onderzoek naar Solana. Dit gerucht deelde de influencer maandagochtend met zijn bijna 330.000 volgers op X:

Wat is er aan de hand?

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat het om louter geruchten gaat. Crypto Bitlord deelt bijvoorbeeld niet van wie deze geruchten afkomstig zijn. Of hoe hij aan dit gerucht komt. Toch heeft er schijn van dat er inderdaad iets bij Solana aan de hand is. Dit komt door een combinatie van factoren:

  • Crypto Bitlord spreekt over een ‘een enorme zaak’. Het is op zich geen zeldzaamheid dat de SEC onderzoek doet naar een cryptoproject, maar bij Solana lijkt er sprake te zijn van een (nog) grotere zaak. Uiteraard is ook dit alleen maar een gerucht aangewakkerd door de crypto influencer Crypto Bitlord.
  • Het koersverloop van Solana. Kijkende naar de extreme daling van de Solana koers lijkt er inderdaad iets/meer aan de hand te zijn. Heeft dit betrekking op het mogelijke onderzoek? Of is er wellicht iets anders gaande bij dit cryptoproject? Alle opties liggen op dit moment nog open.

Opvallende gang van zaken bij Solana adressen

Het onderzoek van de SEC hangt mogelijk samen met een opvallende gang van zaken bij Solana adressen. Dat in de afgelopen tijd een grote activiteit op de Solana blockchain waarneembaar is, is op zich niet bijzonder. Tegelijkertijd is het wel bijzonder dat meerdere beroemdheden recent in Solana ingestapt zijn. Althans daar lijkt het op. Volgens LucieSHIB gaat het echter om een hack:

Of dit hetgeen is waar de crypto influencer Crypto Bitlord ook op doelt? Daar is vooralsnog geen duidelijk over. Crypto Bitlord heeft later vandaag wel nog een vervolg gegeven op zijn eerdere tweet over Solana:

Tegenstrijdige berichten

Kijkende naar Solana valt vooral de tegenstrijdigheid in de berichten op. Volgens Crypto Bitlord is er iets groot gaande en dat wordt onderstreept door de huidige Solana koers. De huidige Solana koers ligt ver onder de waarden in de afgelopen weken. Toch is er sprake van een grote instroom in Solana. Deze grote instroom lijkt zelfs ten koste te gaan van de instroom in BTC en ETH.

De tegenstrijdigheid in de berichten over Solana is dus bijzonder groot. Dit duidt vooral op een onduidelijke situatie waar overigens de gehele cryptomarkt last van heeft. Het is vooralsnog bij Solana vooral afwachten of er sprake van een SEC onderzoek is.

Blijkt dit daadwerkelijk het geval te zijn? Dan is er alsnog niet al te veel aan de hand. Recent nog werd bijvoorbeeld een onderzoek door de SEC naar Ethereum ingetrokken. Een aangekondigd onderzoek betekent dus niet altijd dat er iets aan de hand is. Mocht je overwegen om in Solana te investeren, is het in ieder geval raadzaam om de ontwikkelingen rondom de mogelijke zaak goed in de gaten te houden.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu