Blockchain Stories
Bitcoin mining bedrijf Marathon Digital mined nu ook Kaspa (KAS)
Altcoin Bitcoin Nieuws

Bitcoin mining bedrijf Marathon Digital mined nu ook Kaspa (KAS)

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Marathon Digital, bekend om zijn prominente rol in Bitcoin mining, heeft al $16 miljoen aan Kaspa (KAS) gemined sinds september. Met als doel om de inkomstenbronnen te diversifiëren. Hoewel Bitcoin nog steeds de hoofdrol speelt in hun mining operaties, biedt Kaspa potentieel voor hogere winstmarges.

Kaspa: een waardevolle aanvulling volgens Marathon Digital

Sinds september 2023 heeft Marathon Digital 93 miljoen KAS tokens gemined, meldt het bedrijf in een persbericht op hun website. Deze tokens hebben bijgedragen aan de diversificatie van Marathon’s inkomsten. In het originele persbericht staat dat de KAS token een waarde hebben van $15 miljoen, maar dit is tegen de huidige Kaspa koers gestegen naar $16 miljoen.

Op dit moment handelt Kaspa voor $0,1749, dit is zo’n 9% hoger dan gisteren. KAS is een kleine 10% verwijdert van de recente all-time high van $0,1916. Kaspa is niet verkrijgbaar bij alle tier-1 exchanges, enkele beurzen die KAS aanbieden zijn Bybit en MEXC.

Adam Swick, Chief Growth Officer bij Marathon, legt uit dat Kaspa mining mogelijk is dankzij de bestaande infrastructuur en relaties met hardwarefabrikanten. Hij benadrukt dat de winstmarges voor Kaspa tot 95% kunnen oplopen, wat aanzienlijk hoger is dan bij Bitcoin.

Marathon Digital blijft Bitcoin trouw

Ondanks de aanzienlijke investering in Kaspa, blijft Marathon Digital sterk gefocust op Bitcoin. Robert Samuels, Vice President of Investor Relations, bevestigde dat Kaspa slechts 1% van hun energiecapaciteit zal gebruiken wanneer volledig geïmplementeerd. Sinds september 2023 heeft Marathon bijna 9.800 Bitcoins gemined, met een waarde van ongeveer $595 miljoen, wat aangeeft dat Bitcoin nog steeds de ruggengraat vormt van hun operaties.

Marathon’s beslissing om Kaspa te minen is dus geen complete verschuiving, maar een strategische aanvulling. De helft van de aangeschafte 60 petahashes aan KS3, KS5, en KS5 Pro ASIC miners is momenteel operationeel, met de rest gepland om later dit jaar geïnstalleerd te worden.

Ondanks de voordelen van Kaspa, zoals verbeterde schaalbaarheid en snelheid, blijft het ver achter bij Bitcoin in termen van netwerkactiviteit. Terwijl Bitcoin dagelijks tussen de 700.000 en 1 miljoen unieke actieve adressen aantrekt, blijft Kaspa rond de 20.000 steken.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu