Blockchain Stories
Blast crypto airdrop zorgt voor stijging in handel
Altcoin Nieuws

Blast crypto airdrop zorgt voor stijging in handel

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De recente lancering van de Blast crypto airdrop markeerde een indrukwekkende start voor BLAST, met een stijging in waarde. Ondanks de sterke activiteit, ervaarde de total value locked (TVL) op het netwerk echter een daling.

Lancering van Blast crypto

Het officiële X (voorheen Twitter) account kondigde de lancering van de Blast crypto airdrop aan op 26 juni. Volgens de aankondiging hebben gebruikers 30 dagen de tijd om hun airdrop op te halen. 

In deze airdrop zullen gebruikers van het Ethereum (ticker: ETH) layer 2 scaling netwerk gezamenlijk 17 miljard BLAST tokens ontvangen. Het netwerk is gecreëerd door de ontwikkelaars van de NFT marktplaats, Blur.

Blast crypto in de afgelopen 24 uur

Sinds de lancering heeft Blast crypto een opmerkelijke toename in activiteit laten zien, volgens onze BLAST gegevens. Aanvankelijk geprijsd rond $0,20, steeg de waarde van het token tot ongeveer $0,025 tegen het einde van de lanceringsdag. Het zag een lichte stijging tot ongeveer $0,029 aan het begin van de huidige handelsdag voordat het stabiliseerde rond $0,02395.

In de afgelopen 24 uur is de marktkapitalisatie van Blast met 4,22% gestegen tot meer dan $407 miljoen. Bovendien was het handelsvolume erg gestegen, met een geregistreerd volume van $587 miljoen. Dit suggereert een hoog niveau van handels belangstelling en marktactiviteit.

Stijging in volume van Blast

De analyse van het Blast crypto netwerk op DeFiLlama onthulde een significante toename in handelsvolume op 26 juni, samenvallend met de lancering van de airdrop. Het volume steeg tot meer dan $300 miljoen, het hoogste in de geschiedenis van het Layer 2 netwerk. Deze piek in volume overtrof het vorige hoogtepunt op 24 juni, toen het meer dan $290 miljoen bereikte.

Ondanks de stijging in handelsvolume is de total value locked (TVL) in het netwerk gedaald. De dalende trend in TVL begon rond 23 juni en zette zich voort ondanks de toestroom van activiteit door de airdrop. 

image 235
Bron: DefiLlama

Op 23 juni stond de TVL op meer dan $1,9 miljard. Sindsdien is het gedaald tot ongeveer $1,5 miljard. Deze daling in TVL suggereert dat hoewel de lancering aanzienlijke handel belangstelling genereerde, het niet heeft geleid tot een blijvende toename in de waarde vergrendeld binnen het netwerk, althans nog niet.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu