Blockchain Stories
Kaspa (KAS) stijgt 20% en lancering KRC20 ecosystem
Altcoin Nieuws

Kaspa (KAS) stijgt 20% en lancering KRC20 ecosystem

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Kaspa (KAS) heeft de afgelopen week een indrukwekkende stijging van 20% laten zien, ondanks de recente dalingen in de altcoin markt. Terwijl Bitcoin (BTC) worstelt, weet Kaspa stand te houden en zelfs te groeien. De recente rally heeft KAS naar een all-time high (ATH) gebracht met een koers van $0,1976.

De huidige Kaspa koers handelt rond de $0,1815, een stuk lager dan de all-time high die enkele uren werd bereikt.

https://twitter.com/CryptoXpresso/status/1807438345775034755

Sterke marktprestaties en 100x voorspelling

Op het moment van schrijven heeft Kaspa een marktkapitalisatie van $4,35 miljard, waarmee het projecten zoals Fetch.ai en PEPE heeft ingehaald. De handelsvolumes voor KAS zijn ook significant gestegen, met een toename van meer dan 50% tot $176 miljoen. Deze stijging in volume en marktkapitalisatie leidt tot optimistische speculaties over verdere groei, waarbij bekende analisten zoals Crypto Proselyte bijzonder optimistisch zijn.

In een post op X voorspelt Crypto Proselyte dat KAS in de komende vijf jaar tot 100 keer kan stijgen, met een koersdoel van $18 in juni 2029. Dit baseert hij op de “power law support corridor” die sinds de oprichting niet is doorbroken. Deze lijn, ook wel de “Miners Capitulation Line” genoemd, fungeert als een sterke steun waar de prijs zelden onder gaat, wat aangeeft dat miners niet bereid zijn te verkopen onder deze prijs.

Lancering KRC20 ecosysteem gaat niet helemaal goed

Een belangrijke factor achter het optimisme rond Kaspa is de lancering van KRC20. Inmiddels is de open beta live, maar kunnen sommige mensen geen transacties uitvoeren.

Een X-gebruiker stelt gebruikers gerust met de volgende woorden:

De KRC netwerk beta vertoont veelbelovende resultaten ondanks enkele kinderziektes, zoals verwacht bij een eerste dag van BETA testen met hoge gebruikersactiviteit. Het KAS mainnet presteert echter uitstekend met belastingen boven de 100 transacties per seconde (TPS) zonder problemen.

Hij merkt op dat ondanks enkele onderbrekingen in het KRC netwerk, het feit dat veel mensen erin slaagden tokens te minten zonder problemen, wijst op de haalbaarheid van het KRC20 model. De stabilisatie van het KRC-netwerk zal enige tijd vergen, maar de vooruitzichten zijn positief.

Daarnaast heeft Marathon, een grote crypto mining onderneming, aangekondigd dat ze Kaspa minen. Marathon heeft al 93 miljoen KAS gemined, ter waarde van $16 miljoen. Deze toetreding van een grote speler zoals Marathon verhoogt de geloofwaardigheid en het vertrouwen in Kaspa’s toekomst.

Toekomstperspectief en marktverwachtingen

De huidige marktontwikkeling en de speculatie van analisten wijzen op een positieve toekomst voor Kaspa. De unieke kenmerken van de power law support corridor en de positieve marktsentimenten dragen bij aan deze verwachtingen. Terwijl de cryptomarkt als geheel te maken heeft met volatiliteit, blijft Kaspa opvallen door zijn consistente prestaties en sterke groei.

Met de lancering van KRC20 en de betrokkenheid van grote mining bedrijven zoals Marathon, lijkt Kaspa goed gepositioneerd om zijn opwaartse traject voort te zetten. Kaspa is verkrijgbaar bij Bybit.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu