Blockchain Stories
Lido domineert de markt als het gaat om gestaked ETH
Altcoin Ethereum Nieuws

Lido domineert de markt als het gaat om gestaked ETH

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Lido (Ticker: LDO) heeft de afgelopen dagen beter gepresteerd dan Ethereum (Ticker: ETH) als het gaat om verdiende fees.

Groei van Lido

In de afgelopen maand heeft Lido Finance $21 miljoen aan fees verzameld in slechts een week tijd, wat hoger was dan de fees verzameld door Ethereum, dat $20 miljoen verzamelde in dezelfde periode. 

Deze prestatie plaatste Lido Finance als de op een na hoogste fee verzamelaar binnen de cryptocurrency ruimte voor die week. Alleen Tron (Ticker: TRX) was hoger met verdiensten van $34 miljoen.

Dominantie in de gestaked ETH markt

Het momentum van Lido Finance zette de hele maand door. Over de gehele maand genereerde Lido bijna $100 miljoen aan fees, wat een stijging van 8% vertegenwoordigt vergeleken met de vorige maand. 

Deze sterke fee generatie is waarschijnlijk te danken aan Lido’s dominantie in de gestaked ETH markt. Op het moment van schrijven hield Lido meer dan $33,5 miljard aan totaal gestakede activa, met een marktaandeel van 30% in gestaked ETH.

De totale waarde vergrendeld (TVL) van Lido steeg deze week met 1,35% tot $33,5 miljard. Deze stijging werd aangedreven door een golf van nieuwe ETH stakingdeposito’s, met 95.600 netto nieuwe ETH gestaked via Lido in de afgelopen zeven dagen.

Stijging in wstETH naar layer 2 netwerken

Wrapped stETH (wstETH) dat naar Layer 2 netwerken werd gebrugd, zag een significante stijging van 7%, wat het totaal op 141.000 wstETH bracht. Arbitrum (Ticker: ARB) hield de meerderheid met 65.000 wstETH, gevolgd door Optimism (Ticker: OP) met 27.879 wstETH. 

Er was ook een lichte toename in wstETH gedeponeerd in leenpools en liquiditeitspools, wat respectievelijk 2,70 miljoen stETH en 83,5k stETH bereikte. wstETH gebrugd naar Cosmos netwerken zag ook een kleine stijging, tot 1.788 wstETH, een stijging van 2,12% in de afgelopen week.

Handelsvolume en netwerk veranderingen

Het 7-daagse handelsvolume voor (w)stETH daalde met 7% vergeleken met de vorige week, tot een totaal van $1,20 miljard. Terwijl Scroll een significante toename in wstETH zag van 86%, hadden andere netwerken zoals Base, Polygon, Linea en zkSync Era kleine dalingen.

Wat betekent dit voor ETH?

De populariteit en groei van het Lido protocol wijzen erop dat gebruikers steeds meer interesse tonen in het staken van ETH. 

Hoewel de prijs van ETH op het moment van schrijven mogelijk stagneert, impliceert een stijging in staking dat bestaande gebruikers geloven in het lange termijn potentieel van ETH. Op het moment van schrijven handelde ETH op $3.274,23 en was de prijs met 4% gedaald in de afgelopen 24 uur.

image 14
Bron: Santiment

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 helemaal gratis (t.w.v. €25).

Gerelateerde berichten

AI doet voorspelling: Dit wordt de Solana koers op 1 augustus

Thanh Lanh Tran

Ethereum whale stortingen vs. exchange reserves

Timo Bruinsma

Dogecoin whale accumulatie stijgt met meer dan 800%

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu