Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Stellar Lumens (XLM): Coinbase listing en IBM toont interesse

De week is lekker begonnen voor Stellar Lumens (XLM). De Amerikaanse cryptobeurs Coinbase biedt vanaf 18 maart XLM aan op alle platformen. Daarnaast is ook IBM, het bedrijf achter de allereerste personal computer, erg geïnteresseerd in de techniek achter de cryptocurrency.

Coinbase en XLM

XLM is beschikbaar op de website, de Android en iOS applicaties van Coinbase. Wij als Nederlanders en Belgen kunnen aan de handel op de cryptobeurs. Mocht je in bijvoorbeeld Groot-Brittannië of New York wonen heb je echter pech, daar wordt de coin niet aangeboden. Dat heeft waarschijnlijk te maken met lokale regelgeving. Eind 2018 is Coinbase begonnen met het aanbieden van steeds meer cryptovaluta op hun platformen. Vorig jaar waren Basic Attention Token (BAT) en 0x (ZRX) aan de beurt.

Stellar Lumens, IBM en stablecoins

Daarbovenop komt ook nog de interesse van IBM in de achterkant van Stellar Lumens. IBM is één van de grootste IT-bedrijven van de wereld. Logisch dat zij ook onderzoeken waar zij een graantje mee kunnen pikken in de ontwikkeling van verschillende blockchains. Zo zijn ze bezig met een betalingsnetwerk waar tot nu toe zes banken aan mee willen doen. Zij willen allemaal een eigen stablecoin gaan uitgeven. Deze nieuwe munten gaan draaien op software uit de hoek van Stellar Lumens. Deze ontwikkelingen hebben in essentie weinig met de cryptocurrency XLM zelf te maken, maar dat mag de pret voor Stellar niet drukken.

Stellar prijs

De prijs reageert positief op dit nieuws. De prijs van één XLM hangt nu rond de $0,11, een week geleden was dat zo’n 10% minder. Dat is in het huidige cryptowereldje best een prima stijging. Goed nieuws werkt niet altijd een hogere prijs in de hand, maar hier wel.

De prijs van XLM reageert positief op de nieuwtjes.

Gerelateerde artikelen

‘Clash of Clans’-maker Supercell investeert in een crypto gaming startup

Wanisha Balak

Historisch moment: Bitcoin miners hebben nu veel meer EH/s nodig om te minen!

Ulrich Martin

EigenLayer kondigt token lancering en airdrop voor de crypto community aan

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer