Blockchain Stories
Image default
Blog Partner Universa

Universa en Blockchain Stories

Als platform zijn we bij Blockchain Stories altijd opzoek naar partners die ons helpen verder te komen. We zijn daarom bijzonder blij om te mogen zeggen dat Universa onze eerste officiële sponsor is. Ons doel is duidelijk: meer Nederlandse content over Universa maken.

Twee vliegen in één klap

Binnen de redactie zijn we al vanaf de ICO enthousiast over de plannen van het team achter Universa. Niet voor niets hebben sommige van ons geïnvesteerd tijdens de crowdfunding in 2017. Extra mooi dus dat we nu meer over Universa kunnen schrijven.

De plannen

Aankomende maand kun je onder andere meer Nederlands nieuws verwachten rondom Universa. Sommige dingen zijn toch net wat makkelijker te lezen in je eigen moedertaal dan in het Engels. Daarnaast gaan we aan de slag met een uitgebreid artikel over dit blockchainproject. Heb je suggesties of vragen over de verslaggeving rondom Universa? Kom gerust eens langs op onze Telegram.

 

Gerelateerde artikelen

Crypto gestolen via malafide Google Chrome extension: Trader verliest $ 800k door keyloggers

Marijn van Leeuwen

Hong Kong exchange HashKey gaat internationaal: Licentie in Bermuda verkregen

Marijn van Leeuwen

Uitlevering Do Kwon aan Zuid-Korea geannuleerd door Montenegro

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer