22 maart 2023
Blockchain Stories
Blog Partner Universa

Universa en Blockchain Stories

Blockchain Stories Universa

Als platform zijn we bij Blockchain Stories altijd opzoek naar partners die ons helpen verder te komen. We zijn daarom bijzonder blij om te mogen zeggen dat Universa onze eerste officiële sponsor is. Ons doel is duidelijk: meer Nederlandse content over Universa maken.

Twee vliegen in één klap

Binnen de redactie zijn we al vanaf de ICO enthousiast over de plannen van het team achter Universa. Niet voor niets hebben sommige van ons geïnvesteerd tijdens de crowdfunding in 2017. Extra mooi dus dat we nu meer over Universa kunnen schrijven.

De plannen

Aankomende maand kun je onder andere meer Nederlands nieuws verwachten rondom Universa. Sommige dingen zijn toch net wat makkelijker te lezen in je eigen moedertaal dan in het Engels. Daarnaast gaan we aan de slag met een uitgebreid artikel over dit blockchainproject. Heb je suggesties of vragen over de verslaggeving rondom Universa? Kom gerust eens langs op onze Telegram.

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin – History repeats

Marvin

Universa Blockchain Roadmap 2018

Robin Heester

Europese Unie: ”Gesloten blockchains leiden tot adoptie”

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.