13 mei 2021
Blockchain Stories
Bitcoin Cryptomarkt Update Nano VeChain

NANO grote stijger v/d week, VET en ICX doen het goed

Bitcoin blijft qua waarde al een tijdje hangen rond de 6700 Amerikaanse dollars. Ether daalde de afgelopen week ruim 7% in prijs. Terwijl de echt grote jongens relatief rustig bleven, stegen VeChain (VET) en ICON (ICX) respectievelijk 18 en 14 procent. Maar de grootste stijger van de week is NANO. De prijs van de coin ging met maar liefst 90% omhoog.

Nano stijgt, VET en WAN ook
Nano stijgt, VET en WAN ook volgens. Top 25 volgens CMC

NANO stijgt met 90%

Het is een roerig jaar voor bezitters van NANO. Zo ‘verdwenen’ er eerder dit jaar voor miljoenen aan tokens op de Italiaanse exchange BitGrail. De cryptomunt vecht sindsdien tegen het negatieve nieuws en dat is deze week goed gelukt. Met een stijging van ruim 90% in één week lijkt de coin weer op stoom te komen. Of de munt zich weer kan nestelen in de top 20 is nog even de vraag. Maar deze prijsstijging is voor investeerders leuker om naar te kijken dan het afgelopen jaar. De weg omhoog is overigens 16 augustus al ingezet.

NANO stijgt enorm afgelopen weken
NANO stijgt enorm afgelopen weken

ICON (ICX) en VeChain (VET) koersen

ICON kwam deze week met het nieuws dat ze 5 miljoen dollar aan ICX terug gaan kopen. Ook bracht het team achter ICON naarbuiten dat ze gaan samenwerken met Kyobo, een grote verzekeraar uit Zuid-Korea. De koers van de cryptomunt steeg afgelopen week met meer dan 14%.

Ook VET kende een prima week. Na de switch van VEN naar VET zat de cryptomunt even in een dalletje. Misschien kwam dat door de onduidelijkheden omtrent de nieuwe token, maar nu alles duidelijk is kruipt de munt weer gestaag omhoog.

Koers Vechain afgelopen maand
Koers VeChain afgelopen maand

Altcoins in het algemeen

Op een paar positieve uitzonderingen na verloren een hoop altcoins afgelopen week weer wat waarde tegenover BTC. In Satoshi daalde zowel Ether, XRP en EOS bijvoorbeeld meerdere procenten. Al met al was het een relatief rustig weekje in de top van het land van cryptocurrency. Met weinig echt diepe dalers en een paar grote stijgers.

 

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Marktupdate Week 30 2018 – Bitcoin stijgt flink, VeChain schiet door

Robin Heester

Vorige week: Bitcoin ruim over de $7K, Dogethereum doet wonderen

Robin Heester

Samourai Wallet: Bitcoin gebruiken zonder internet

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.