Blockchain Stories
Elon Musk over Satoshi en Bitcoin
Bitcoin Nieuws

Elon Musk over Satoshi en Bitcoin

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een van de grootste ondernemers en ingenieurs van dit moment heeft zich op Twitter uitgelaten over Nakamoto Satoshi en de Bitcoin. Elon Musk, want over hem hebben we het, verteld ook over de hoeveelheid cryptomunten die hij in bezit heeft.

Musk en (zijn) Bitcoin

Nou ja… Cryptomunten.. Eigenlijk moeten we het hebben over alleen Bitcoin (BTC) hebben. Want dat is namelijk de enige cryptovaluta die Elon in bezit heeft. En deze munten heeft hij nog niet eens zelf aangeschaft, maar deze zijn ontvangen van een vriend. In totaal gaat het ook slechts over 0,25 BTC. De CEO en founder van Tesla en SpaceX reageerde met deze mededeling op een publicatie van een interview dat hij deed bij ARK. Hierin vertelde hij ook dat hij Bitcoin tamelijk brilliant vindt. Hij verwacht dat het het papiergeld verdwijnt en vervangen gaat worden. Crypto is in zijn vorm een methode die duidelijk beter werkt dan de bankbiljetten.

Deze uitspraken maakt het toch bijzonder dat zo’n innovatieve entrepreneur weg blijft van het aanschaffen van ‘eigen’ cryptomunten. Aan de andere kant hoeft hij het met een vermogen van 22 miljard Amerikaanse Dollars ook niet voor het geld te doen.

“It [cryptocurrency] bypasses currency controls. … Paper money is going away. And crypto is a far better way to transfer values than a piece of paper, that’s for sure.”

Elon Musk over Satoshi

Naast de uitlatingen over Bitcoin en crypto in het algemeen, gaf Elon Musk ook zijn mening over Nakamoto Satoshi. Er gaan al geruime tijd de geruchten rond dat hij deze anonieme persoon is. Dit lijkt echter eerder een mooi verhaal te zijn en het wordt dan ook simpelweg aan de kant geschoven door de betreffende Musk.

In en antwoord op een tweet dat hij Satoshi Nakamoto zou zijn, grapte de CEO dat Satoshi een Nobel Prijs verdient voor ‘delayed gratification’. Deze uitspraak doet hij omdat Satoshi een fortuin aan Bitcoin in bezit heeft, die lang geleden zijn verdiend met het testen van het netwerk. Hij/zij heeft/hebben er namelijk niets voor uit hoeven geven en heeft deze Bitcoins ook nog niet verkocht.

Lees op CCN meer over dit onderwerp

Gerelateerde berichten

Moonriver (MOVR) klaar voor uitbraak: bullish signalen volgens analist

Thanh Lanh Tran

Ripple vs SEC update: wat betekent dit voor XRP?

Julian Smits

ZachXBT lost WazirX hack bug bounty op en ontmaskert hacker

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu