Blockchain Stories
Ethereum Whales houden vertrouwen in de markt, ondanks recente dip
Altcoin Ethereum Nieuws

Ethereum Whales houden vertrouwen in de markt, ondanks recente dip

De Ethereum Whales blijken enorm veerkrachtig en blijven Ethereum kopen, ondanks dat de Ethereum koers recent flink is gedipt. 

Deze veerkrachtigheid lijkt veel goeds te betekenen voor de markt. De Ethereum Whales blijven maar kopen, wat een bullish koers op heeft geleverd. In de afgelopen 48 uur is de Ethereum koers met zo’n 14% gestegen. 

Het vertrouwen in de koers lijkt het resultaat van de nasleep van de dip die we dit weekend gezien hebben in de koers van verschillende altcoins, waaronder Ethereum. De Ethereum Whales weten er goed gebruik van te maken. Whales met grote crypto wallets zijn nu massaal ETH aan het opkopen. 

Voor de dip van dit weekend

Voor de dip van dit weekend zag de koers er goed uit. Zo hadden analisten voorspeld dat de positie van de Ethereum koers zodanig goed was, dat ze hun vorige hoogtepunt konden verbreken. 

De dip van dit weekend kwam dan ook uit een onverwachte hoek. De koers werd ineens bearish en begon te kelderen naar $ 2.800. Dit was het laagste niveau sinds februari dit jaar. Tussen vrijdag en zaterdag is de koers met ruim 18% gedaald. 

Ondanks de tegenslag van dit weekend, lijkt het erop dat de Whales flink willen profiteren van de dip. Zo zijn de grote crypto wallet houders volop op gaan kopen tijdens de dip, wat voor de recente stijgingen heeft gezorgd. 

De reden van het vertrouwen in Ethereum

Uiteraard is er ook een reden waarom de Ethereum Whales zoveel vertrouwen hebben in de markt; de hoop dat de Securities and Futures Commission van Hong Kong de spot Bitcoin en Ether ETFs goed zou keuren. Inmiddels is dit al gebeurd

Deze goedkeuring heeft voor nog meer optimisme gezorgd, wat het bullish momentum van de huidige Ethereum koers alleen maar groter heeft gemaakt. De munt wordt nu verhandeld voor meer dan € 3.000 (net geen $ 3.200). 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer