Blockchain Stories
Toncoin stijgt 10% en haalt Dogecoin in
Altcoin Nieuws

Toncoin stijgt 10% en haalt Dogecoin in

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Niet alleen Solana steeg vandaag hard, maar ook Toncoin weet zich te onderscheiden van andere munten.

De waarde van TON steeg in de laatste 24 uur alleen al met bijna 10% en handelt nu boven de $7. De Telegram munt lijkt volledig te zijn hersteld van de crypto crash.

Nog opvallender is dat de munt in de afgelopen week met meer dan 21% is gestegen, ondanks de algehele dalende trend. Van de top 100 crypto’s staat Toncoin op nummer 2 van best presterende coins in de afgelopen week (NEO staat op nummer 1).

Toncoin haalt Dogecoin in en staat op nummer 9

De stijgende koers zorgt voor een marktkapitalisatie van $24,5 miljard en hierdoor heeft Toncoin positie 9 van Dogecoin overgenomen. Het verschil tussen Toncoin en Dogecoin is ongeveer $1 miljard, de huidige marktkapitalisatie van Dogecoin is $23,4 miljard.

Dogecoin zag zijn waarde de afgelopen week met ruim 20% dalen en handelt nu voor $0,16. Dit gaf TON de kans om DOGE in te halen op de ranglijsten. In de afgelopen 24 uur steeg DOGE met 5%.

Toncoin haalde slechts een week geleden Cardano in en kwam zo in de crypto top 10.

The Open Network is van plan om TON als betaalmiddel te gebruiken op het Telegram platform. Het kan gebruikt worden om bijvoorbeeld influencers te betalen.

Beursnotering en samenwerking met HashKey Group

Er gaan geruchten rond dat Telegram zich opmaakt voor een beursgang. De berichtenapp heeft 900 miljoen actieve gebruikers iedere maand. Investeerders schatten in dat Telegram een waarde heeft van meer dan $30 miljard.

Daarnaast werd een aantal dagen geleden de samenwerking tussen TON en HashKey Group bekend gemaakt.

HashKey is een Aziatische crypto exchange en de samenwerking legt de focus op het vergemakkelijken van fiat naar crypto omzettingen voor Aziatische gebruikers.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Biden trekt zich terug: wat betekent dit voor crypto?

Scott

Metaplanet roert zich wederom: nieuwe BTC investering

Scott

Is de post halving BTC rally nog steeds in zicht?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu