Blockchain Stories
De Solana koers stijgt 9% na uitrol fix voor netwerkverstoppingen
Memecoin Nieuws Solana

De Solana koers stijgt 9% na uitrol fix voor netwerkverstoppingen

De Solana ontwikkelaars lieten vanochtend weten dat de eerste fix om de problemen op het Solana netwerk op te lossen uitgerold is naar het mainnet. Het gaat om update v1.17.31 en bevat slechts enkele verbeteringen.

Netwerkverstoppingen op het Solana netwerk zorgt voor grote problemen bij gebruikers die transacties willen uitvoeren. Ruim 75% van de transacties faalden hierdoor. De Solana blockchain is erg populair door de memecoin hype en moet een hoop transacties verwerken.

De fix werd 3 dagen geleden uitgerold naar de testomgeving, deze is nu succesvol getest en uitgerold naar het mainnet.

Niet alle problemen zijn opgelost

De update lost niet alle problemen op en gebruikers kunnen nog steeds last hebben van falende transacties. In update v1.18 worden er meer verbeteringen doorgevoerd, maar het is nog niet bekend wanneer deze uitgerold wordt.

De update moet ervoor zorgen dat minder transacties op de SOL blockchain zullen falen.

Ook kan het nog twee dagen duren voordat de verbeteringen van de huidige fix merkbaar zijn.

De Solana koers reageert positief op het nieuws

Solana heeft het afgelopen dagen zeer zwaar gehad. De prijs van Solana crashte veel harder dan vele andere munten en handelde even voor $124. Daarna veerde de prijs weer op naar zo’n $143. Een enorm verschil met twee weken geleden, toen het nog boven de $200 handelde.

Vandaag ziet de koers er een stuk positiever uit. Na het nieuws steeg de prijs naar bijna $156 en handelt het nu, na een lichte dip, voor $151. Dit is een stijging van 9% en is in vergelijking met andere top 10 coins een stuk hoger.

Ethereum steeg in dezelfde periode 6% en BNB 4.6%.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer