Blockchain Stories
Is de Solana netwerkverstopping verleden tijd na dit weekend?
Memecoin Nieuws Solana

Is de Solana netwerkverstopping verleden tijd na dit weekend?

Het Solana netwerk heeft het zwaar te verduren de afgelopen tijd. Hoewel het netwerk zeer populair is door de vele memecoins, heeft de blockchain veel last van netwerkverstoppingen. En dit resulteert weer, tot grote ongenoegen bij gebruikers, in falende transacties.

Ook de Solana koers lijkt niet uit te breken. De koers lijkt sinds de problemen gestaag te dalen. Vandaag is de koers met zo’n 3% gezakt tot $166 en dat terwijl BNB eerder vandaag met ruim 3% steeg.

Oplossing voor de netwerkverstopping lijkt gevonden

Gelukkig lijkt een oplossing voor de netwerkverstopping te zijn gevonden door Solana software ontwikkelingsbedrijf Anza. Het bedrijf laat vandaag weten dat de fix naar de testomgeving is uitgerold en dat de testers kunnen analyseren of ze verbeteringen waarnemen.

Uiteraard moet de fix eerst uitvoerig getest worden, voordat het naar het mainnet wordt uitgerold. Mochten tijdens het testen problemen ontstaan dan laat het helaas langer op zich wachten.

Solana softwareontwikkelaar Rex St. John laat op X weten dat het zelfs nog na een succesvolle uitrol op het mainnet, nog 2 dagen kan duren voordat de fix alle validators bereikt.

Memecoins op Solana zijn populair, maar vaak scams

Pas op voor pre-sales op het Solana netwerk, want deze week nog liet Blockaid weten dat ruim 50% van alle recente pre-sale Solana tokens een scam zijn. Dus als jij de nieuwe Book of Meme (BOME) probeert te vinden, dan is de kans groot dat je opgelicht wordt.

De kans op een rug pull, waarbij de developer de volledige liquiditeit weghaalt is zeer groot. Daarnaast zie je ook dat de tokens langzaam naar 0 dalen.

Investeer dus niet blind in Solana pre-sale tokens. Zelfs als de hype heel groot is, kan het een scam zijn.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer