Blockchain Stories
BNB koers stijgt na bekendmaking nieuw launchpool project Binance
Binance Coin Nieuws

BNB koers stijgt na bekendmaking nieuw launchpool project Binance

Binance heeft zojuist haar 52ste launchpool project bekendgemaakt. Dit resulteert in een stijging van bijna 3% voor de native token BNB. De BNB koers handelt nu rond de $620.

Het 52ste Binance Launchpool project wordt Omni Network (OMNI). Gebruikers van het platform moeten BNB of FUSD staken in een locked product en krijgen vervolgens ieder uur gratis OMNI tokens. De farming fase start op 13 april.

Hoewel wij in Nederland geen gebruik meer kunnen maken van Binance, biedt het launchpool project van Binance nog wel kansen.

Het vorige Binance Lauchpool project steeg met meer dan 150%

Het 51ste launchpool project van Binance Ethena (ENA) steeg binnen twee weken met meer dan 150%. Het token werd gelanceerd voor zo’n $0,60 en de ENA koers was op zijn hoogtepunt hoger dan $1,50.

De launchpool projecten van Binance kunnen dus positief uitpakken voor de investeerder. Direct na de listing op Binance volgen andere grote exchanges zoals Bybit en Bitvavo.

Bybit stelde na Binance ook een launchpool beschikbaar voor Ethena, welke beschikbaar is voor Nederlanders. Je ontvangt nu bij Bybit tot wel 40 USDT gratis als nieuwe gebruiker.

Wat is Omni Network (OMNI)?

Omni Network is een layer-1 blockchain op het Ethereum netwerk. Het doel is om het rollup ecosysteem van Ethereum te bundelen in één uniform systeem. Een rollup is een oplossing om de schaalbaarheid te verbeteren en kosten te reduceren. Bij een rollup worden meerdere transcties gebundeld en getoond als één transactie.

Een oplossing voor een technisch probleem, maar zeer noodzakelijk volgens Omni. Het optreden van fragmentatie kan namelijk een groot risico vormen voor Ethereum.

OMNI werkt onder andere samen met EigenLayer, Injective en AltLayer.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer