Blockchain Stories
Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?
Nieuws

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ondanks een daling van 11,6%, vertoont Shiba Inu (SHIB) veerkracht in haar herstelpotentieel, met de huidige waarde gestaag rond $ 0,00002417 zwevend. Na een opmerkelijke stijging van 164% in de handelsactiviteit, identificeert analist Maximilian een kans op een prijsstijging van 30% voor SHIB. In dit artikel kijken we naar de mogelijkheid of Shiba Inu (SHIB) in staat zal zijn om de 1 euro drempel te overschrijden. Dit wordt tegen het licht van aanzienlijke dynamiek en een solide technische basis gezet.

Opmerkelijke groei en vertrouwen in Shiba Inu

Er is een opvallende toename waargenomen in de hoeveelheid verhandelde activa. Het volume van de transacties van SHIB is met 164% toegenomen, tot een bedrag van $1,2 miljard binnen een tijdsbestek van 24 uur. Dit komt overeen met 8,41% van de totale marktwaarde. Bovendien heeft het handelsvolume van afgeleide producten van SHIB een toename van 201% ervaren. Dit vertegenwoordigt momenteel een totaal van $369,97 miljoen. Ondanks een afname in de actieve betrokkenheid, waarbij de openstaande interesse daalde tot $66 miljoen.

Evenzo heeft het vertrouwen van beleggers in Shiba Inu een robuuste stabiliteit getoond. Meer dan 12.000 portefeuilles bewaren minimaal 1 miljard SHIB-tokens. Bovendien tonen gegevens van IntoTheBlock aan dat 73% van de investeerders in SHIB hun tokens al langer dan een jaar vasthouden. Dit suggereert dat er een stevig langetermijnperspectief is, ondanks de kortetermijnvolatiliteit op de markt.

Naast deze bemoedigende gegevens is er een toenemende belangstelling van grote investeerders. Deze worden vaak aangeduid als ‘whales’, om Shiba Inu tokens te verwerven. Onlangs heeft een nieuwe grote speler een aanzienlijke hoeveelheid van 107,1 miljard SHIB-tokens gekocht. Dit gebeurde vlak na het bereiken van een zes weken laagtepunt van $0,00001830 op 13 april.

Direct na deze transactie voerde een andere grote investeerder aanzienlijke aankopen uit van SHIB via drie transacties op Coinbase. De eerste aankoop omvatte 23,3 miljard tokens, gevolgd door twee extra aankopen van respectievelijk 27,39 miljard en 21,92 miljard SHIB-tokens. 

De stroom van substantiële aankopen ging door toen een bekende grote investeerder 13,7 miljard SHIB-tokens kocht, gevolgd door een andere ervaren belegger die nog eens 29,6 miljard tokens in handen kreeg.

Technische analyse Shiba Inu

Op basis van technische analyse ondervindt SHIB moeilijkheden bij het herstellen van de prijsbarrière van $0,000028. Verder bevindt het zich momenteel dicht bij cruciale indicatoren zoals de 50-daagse exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) en de 200-daagse EMA. Dergelijke signalen, in combinatie met een trend richting zelfopslagmethoden, verminderen de druk om onmiddellijk te verkopen. Dit impliceert een mogelijkheid voor een opwaartse beweging in de markt.

Bovendien anticipeert analist Maximilian op een opwaartse beweging voor Shiba Inu. Volgens de analist wordt het opwaartse prijskanaal op de 4-uurs grafiek nog steeds gehandhaafd, waarbij de prijs voornamelijk op de hogere niveaus van de trend blijft.

Verder merkt de analist op dat het handelsvolume nog steeds groeit, wat aangeeft dat de algemene trend naar boven blijft gaan. De analist richt zijn aandacht ook op het ondersteuningsniveau binnen het prijskanaal: De prijs heeft consistent gereageerd op dit niveau; er is veel verhandelbaar vermogen in deze zone, maar de kopers blijven dominanter.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer