Blockchain Stories
Image default
Bitcoin Nieuws Technische Analyse

Bitcoin koers begint opnieuw te dalen: Kunnen de bulls de € 59.000 vasthouden?

De Bitcoin koers is de afgelopen vier dagen flink gedaald. Vanaf de € 66.000 is de Bitcoin koers gedaald naar € 59.000. Op het laagste punt heeft de koers zelfs de € 58.000 gezien. Het lijkt erop dat de koers nog steeds bearish tekens vertoont, wat kan betekenen dat de koers een nieuw laagste punt bereikt. 

Op 15 april leken de bulls het weer te winnen van de bears, maar dit was tevergeefs. Nadat de koers van € 59.000 weer is gestegen naar € 62.000, hebben de bears het weer overgenomen, waardoor de koers weer terug is gezakt naar € 59.000. 

Spanning tussen Israël en Iran

De korte stijging werd al snel teniet gedaan door de opkomende spanning tussen Israël en Iran. De stijging van € 58.825 naar € 62.675 kwam flink onder druk te staan door de spanningen. Uiteindelijk leidde dit tot een daling naar € 59.608. 

Hier leken de bulls de koers even vast te houden, waardoor ze een stijging naar € 60.201 bereikten. Hierna namen de bears het echter snel over om de koers weer te laten dalen naar € 59.195. 

Hoe gaat het nu verder?

Het is nu de vraag hoe het verder gaat. Voor de bulls is het belangrijk dat de koers de resistance zone van € 61.000 doorbreekt. Als dit niet lukt, is de kans groot dat de koers weer begint te dalen. 

De eerste support op het laagste punt van de koers lijkt op het moment rond de € 59.000 te liggen, maar de eerste support zone ligt pas rond de € 58.000. 

Als de koers verder dan dit lijkt te dalen, ligt de eerstvolgende support zone rond de € 57.000. Dit zal voor de bulls slecht nieuws betekenen. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Baandbrekend: Ethereum bereikt historische mijlpaal met 1 Miljoen Validators!

Ulrich Martin

Bitcoin miner scoort in z’n eentje een block met 3.125 BTC (t.w.v. $200k)

Thanh Lanh Tran

Bitcoin prijs daalt onder $63K terwijl Ether stijgt: mogelijk altseason in het verschiet!

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer