Blockchain Stories
Image default
NFT Nieuws

Aankopen van NFT’s worden niet langer ondersteund door PayPal 

Het grote betalingsbedrijf PayPal gaat vanaf 20 mei 2024 NFT aankopen niet meer beschermen met hun aankoop beschermingsprogramma.

Waarom deze veranderingen?

De NFT samenwerking  

In de laatste jaren heeft PayPal gekeken hoe ze NFT’s kunnen gebruiken op hun site. Ze hebben zelf een poging gedaan tot het maken van een eigen munt. Het zou een munt zijn als ieder andere cryptocurrency. 

Op deze manier kunnen mensen direct NFT’s kopen, verkopen en houden met hun PayPal-account. 

Hiermee laat PayPal zien dat ze begrijpen dat steeds meer mensen interesse hebben in NFT’s en dat ze graag willen helpen op deze nieuwe markt.

In een online aankondiging gaf PayPal aan dat ze veranderingen aanbrengen in hun beschermingsprogramma. Dit zorgt ervoor dat NFT’s en betalingen die je hebt gedaan via een andere website met je PayPal-saldo niet meer gedekt worden.

Afgelopen maandag waren er minder NFT’s verkocht dan normaal. 

Het totale bedrag van de verkopen was 24% minder dan gewoonlijk, namelijk $35,628,790. Er waren wel meer mensen die iets wilden kopen: 3% meer, en ook werden er 9% meer transacties gedaan, volgens CryptoSlam

Van de tien meest populaire verzamelingen waren er vijf die beter presteerden. De Bored Ape Yacht Club was daarbij het meest opvallend.

In 2021 waren mensen bereid om heel veel geld uit te geven aan digitale spullen. Dat waren vooral NFT’s van kunstenaars en luxe merken. Nu lijkt het minder vaak te gebeuren dat mensen erover praten of dat ze er enthousiast over zijn. Ook wordt er minder geld aan uitgegeven.

Een duidelijke daling 

Het handelen in NFT’s is al meer dan een jaar aan het afnemen. Het is logisch dat er nu dan bepaalde beslissingen over worden genomen. 

Zeker niet iedereen is het ermee eens, maar de tijd zal leren of het een goede keuze gaat zijn. 

Gegevens samengesteld door Statista tonen aan dat het aantal actieve wallets dat betrokken is bij de handel in NFT’s is afgenomen.

De neergaande markt voor NFT’s gaat door, wat kan worden gekoppeld aan de stagnerende crypto-markt. 

Is het einde dan echt nabij voor NFT’s? Of zal dit digitale verzamelobject de komende periode weer in populariteit toenemen? 

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 40 USDT gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel 40 USDT. Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de 40 USDT is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20. Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ripple kijkt naar Japan voor nieuw partnerschap: Wat nu voor XRP?

Wanisha Balak

Coinbase integreert het Bitcoin Lightning netwerk voor goedkopere transacties

Thanh Lanh Tran

Proces van Binance oprichter begint vandaag: Gevangenisstraf besproken

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer