Blockchain Stories
Dit is volgens AI de vooruitzichten voor de Shiba Inu koers
Altcoin Memecoin Nieuws

Dit is volgens AI de vooruitzichten voor de Shiba Inu koers

Vandaag heeft de waarde van Shiba Inu een neerwaartse beweging van 3% ondergaan. Hierdoor kwam het tegen het einde van de ochtend op $0,00002177. Dit is na een negatieve start van april en een totale daling van meer dan 20% gedurende de laatste maand.

In de laatste dagen van februari en het begin van maart was er veel buzz rondom deze cryptomunt. Deze schoot namelijk in een zeer korte tijd met meer dan 280% omhoog. Momenteel lijkt het echter een flink deel van die winst weer te verliezen.

Dit artikel werpt een blik op de mogelijke koersbewegingen van Shiba Inu in de dagen die volgen. De situatie wordt ook na de halving bekeken.

Wat is de waarde van de Shiba Inu na de Bitcoin halving?

Sinds de eerste dagen van maart is de waarde van Shiba Inu gestaag teruggevallen vanaf het niveau van $0,00004500. Daarnaast heeft het al een daling van meer dan 50% onder dat punt ervaren. Vandaag blijft SHIB dalen. Dit is in lijn met de algehele neerwaartse trend van de cryptomarkt. Die zich zo’n 3% lager bevindt dan gisteren. 

Sinds het einde van maart heeft SHIB zijn 30-daags gemiddelde doorbroken. Dit niveau kun je zien als een aanzienlijke hindernis voor de koers van Shiba Inu. Voor de memecoin om weer aanzienlijk te kunnen stijgen, moet het eerst het niveau van $0,00002700 worden doorbreken.

Ondanks de voortdurende neerwaartse trend van Shiba Inu deze week, blijft het SHIB-ecosysteem profiteren van extra tokenverbrandingen, waardoor de beschikbare voorraad gestaag afneemt. Van de in totaal 999 miljard tokens zijn al meer dan 410 miljard geburnd. Hoewel dit niet altijd onmiddellijk de SHIB-koers beïnvloedt, kan het op de lange termijn gunstig zijn omdat het aanbod voortdurend afneemt. 

Volgens de prognoses van CoinCodex wordt verwacht dat Shiba Inu na de Bitcoin halving kan stijgen tot $0,00002352, wat een stijging van meer dan 5% vanaf het huidige niveau betekent. Traditioneel gezien worden de gevolgen van de Bitcoin-halving pas enkele maanden later echt merkbaar, en vanaf dat punt zou SHIB mogelijk aanzienlijk kunnen versnellen in zijn groei.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer