Blockchain Stories
Image default
Altcoin Nieuws

Tether wil verder uitbreiden: “Wij gaan verder dan Stablecoins”

Tether is van plan om flink uit te breiden. Door middel van nieuwe divisies zijn ze van plan om uit te breiden op het vlak van infrastructuur, investeringen en andere diensten. Kortom, ze willen verder gaan dan Stablecoins. 

Tether, het bedrijf achter de gelijknamige Stablecoin, is van plan om alles compleet om te gooien. Naast het ontwikkelen van hun Stablecoin zijn ze van plan om extra divisies in te stellen. 

Dit gaan ze doen met de volgende divisies: Tether Data, Tether Finance, Tether Power en Tether Edu. Deze nieuwe plannen brachten ze op 18 april 2024 naar buiten. 

Het nieuwe plan van Tether

Met de nieuwe divisies van het bedrijf is Tether van plan om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden. Zo gaan ze aan de slag met infrastructuur, AI, investeren en een aantal andere diensten. 

Tether Data zal de divisie zijn die zich zal focussen op technologie. Hierbij zijn ze van plan om te investeren in AI en P2P platforms. Tether Finance zal de centrale divisie zijn die zich richt op het globale financiële systeem. De Stablecoin Tether zal hier ook onder vallen. 

Tether Power zal zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe energiebronnen en is in handen van de mining activiteiten van het bedrijf. Tether Edu focust zich op het verspreiden van digitaal onderwijs en informatie over de blockchain

De CEO aan het woord

Tijdens het naar buiten brengen van dit bericht heeft de CEO van Tether, Paolo Ardoino, het volgende statement naar buiten gebracht: “We hebben het traditionele financiële landschap ontwricht met ‘s werelds eerste en meest vertrouwde stablecoin. Nu zijn wij de eerste die het durven om inclusieve infrastructuuroplossingen op gang te brengen en traditionele systemen te ontmantelen voor eerlijkheid.”

Hierna vervolgt hij: “Met deze evolutie die verder gaat dan ons traditionele stablecoin aanbod, zijn we klaar om de uitvinding en implementatie van geavanceerde technologie te bouwen en te ondersteunen die de beperkingen van wat mogelijk is in deze wereld wegneemt.”

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Bitvavo informeert over datalek bij beperkt aantal gebruikers. Tegoeden zijn veilig

Thanh Lanh Tran

Staking diensten Bitvavo worden overgenomen door Figment

Marijn van Leeuwen

Vier redenen waarom Wormhole steeds belangrijker wordt voor Web3

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer