Blockchain Stories
Image default
Bitcoin Nieuws

Nieuwe Hashdex Bitcoin reclame uitgebracht voor de Bitcoin halving

Deze gloednieuwe Hashdex bitcoin commercial legt de nadruk op de schaarste van bitcoin voorafgaand aan de Bitcoin halving.

De campagne 

De reclame van Hashdex is kort, minder dan 40 seconden, maar laat zien hoe enthousiast investeringsbedrijven zijn voor de halving van bitcoin die vandaag/vannacht plaatsvindt.

Hashdex staat vooral bekend om hun pleidooi voor cryptocurrency innovatie en inspanningen om goedkeuring te verkrijgen voor Bitcoin ETF’s in de VS. 

Ze willen de schaarste van bitcoin benadrukken als een belangrijke drijvende kracht achter de waarde ervan.

De Hashdex bitcoin commercial toont afbeeldingen van de Amerikaanse dollar en de Japanse yen, symbolen van stabiliteit.

Daarnaast nog de slogan: “Abundance is good! Scarcity can be better!”

Hierdoor lijkt de waarde van deze grootste digitale valuta te zien te zijn. Hashdex, net als andere vermogensbeheerders, strijdt voor een bitcoin ETF om het voor haar klanten gemakkelijker te maken om te investeren in cryptocurrency

BlackRock, een toonaangevende vermogensbeheerder, heeft ook deelgenomen aan de strijd door educatief materiaal te verstrekken over bitcoin en het halving moment, samen met inzichten in goedgekeurde spot bitcoin ETF’s.

Speculaties 

De bitcoin halving is om de vier jaar en zorgt ervoor dat miners minder beloningen krijgen. 

Hierdoor komen er minder nieuwe Bitcoins in omloop en blijft het aanbod schaars. Omdat er maar 21 miljoen bitcoins beschikbaar zijn, wordt dit schaarste-effect door de halving versterkt.

Er wordt veel gespeculeerd over hoe de halvering de prijs van bitcoin zal beïnvloeden. Voormalig CEO van Bitmex, Arthur Hayes, heeft gewaarschuwd dat de prijs na de halvering zou kunnen dalen. 

Maar toch is de prijs van bitcoin al gestegen naar nieuwe recordhoogtes, vanwege de goedgekeurde bitcoin ETF’s en de toenemende vraag op de markt.

Of de nieuwe reclame een grote invloed zal hebben, moet nog blijken. Het zorgt in ieder geval weer voor een beetje extra aandacht.

Ook Coinbase en Kraken brachten een reclame uit over Bitcoin.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin mining inkomsten van Bitfarms kelderen na Bitcoin halving

Marijn van Leeuwen

BlackRock Bitcoin ETF ziet eerste BTC uitstroom sinds lancering

Thanh Lanh Tran

Analisten: “Dominantie van Bitcoin heeft zijn hoogtepunt bereikt”

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer