Blockchain Stories
Insider van Shiba Inu gelooft dat de SHIB prijs de Ultra Bullish Supercycle aankan
Altcoin Memecoin Nieuws

Insider van Shiba Inu gelooft dat de SHIB prijs de Ultra Bullish Supercycle aankan

Ondanks het voorafgaande ‘bloedbad’ voor de halving dat de afgelopen weken heeft geheerst op de cryptomarkt, blijft Shiba Inu-strateeg Lucie optimistisch over de toekomstige prijsvooruitzichten van SHIB. Ze stelt hierbij dat de meme coin op koers ligt voor een supercycle – voortgestuwd door de koers van Bitcoin.

De SHIB heeft potentie om te groeien

Lucie deelde enkele inzichten over de mogelijke prijsbewegingen van Shiba Inu (SHIB) in een post woensdag jongsleden. De Shiba Inu marketingteamlid toonde een grafiek die de prijsprestaties van Bitcoin van 2015 tot 2024 weergeeft, waarbij hij cruciale periodes benadrukte die een bottom phase, een re-accumulation phase en een bull cycle markeerden. 

Lucie merkte op dat dit patroon momenteel aan de gang is, en hij verwacht dat de bodem- en re-accumulation phases een full-blow bull rally zullen inluiden.

Op basis van historische gegevens voorspelt Lucie dat de volgende Bitcoin bull market zal beginnen tussen 2024 en 2025, gebaseerd op de reaccumulation phase die plaatsvond in 2023. De marketing expert van Shiba Inu ziet deze parallelle marktbewegingen als bewijs dat SHIB-prijzen op weg zijn naar een supercycle – een periode van exponentiële opwaartse koersbeweging. Lucie drong er daarom bij de Shiba Inu-gemeenschap op aan om uit te zoomen.

De BTC halving

Bitcoin block subsidy halvings, die eens in de vier jaar plaatsvinden, zijn historisch gezien keerpunten geweest in de crypto space. De mijlpaal is ingebed in de code van Bitcoin en is een cruciaal onderdeel van de werking ervan. Op dit moment ontvangen miners 6,25 BTC voor elk nieuw blok dat ze creëren. Dat verandert op 20 april en de beloning zal in plaats daarvan worden verlaagd tot 3,125 BTC.

Miners zullen dan minder munten aanmaken, waardoor er minder Bitcoins in omloop komen. Met de BTC halving zal de SHIB een aanvang van een supercycle verwachten. De voorspelling van Lucie impliceert dat de Bitcoin’s bullish de prijs van SHIB stratosferisch kan laten stijgen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer