Blockchain Stories
Memecoins als Bonk en FLOKI stijgen flink vandaag
Altcoin Memecoin Nieuws

Memecoins als Bonk en FLOKI stijgen flink vandaag

De koers van Bitcoin steeg vannacht tot boven de $65,600 en trok de gehele altcoin markt mee omhoog. Vrijwel de gehele cryptomarkt kleurt groen en memecoins in het bijzonder.

Van de crypto top 100 bestaan de eerste eerste vier best presterende munten in de afgelopen 24 uur uit memecoins. En ze presteren zo goed, dat ze met dubbele groene cijfer zijn gestegen.

cryptomarkt vandaag groen
Bron: Coingecko

Bonk, FLOKI, Pepe en Shiba Inu stijgen met de dubbele groene cijfers

De nummer 1 grote winnaar van vandaag is Bonk (BONK) die met bijna 40% stijgt in de afgelopen 24 uur. De prijs staat nu op zo’n $0.00002107 en lijkt uit zijn dip te zijn gekropen. Enkele dagen geleden werd bekend gemaakt dat Kraken UK zowel Bonk als dogwifhat aan het platform toevoegt.

FLOKI staat op de tweede plek met een stijging van bijna 25% en handelt nu voor zo’n $0.0001771. Daarna volgt PEPE met een stijging van bijna 20% gevolgd door Shiba Inu die met 17% steeg.

De afgelopen dagen zagen we dat juist deze memecoins veel waarde inleverden tijdens de heftige volatiliteit en marktcrashes. De waarden van deze tokens daalden met dubbele rode cijfers. Nu tijdens een opleving van de markt, zien we dat deze munten weer uitzonderlijk goed presteren.

Tijdens een negatief segment worden memecoins hard geraakt, maar tijdens een opleving van de markt kunnen ze harder stijgen dan de rest. Uiteraard geeft dit geen garantie, aangezien Dogecoin ook hard werd geraakt, maar nu minder hard stijgt dan de rest van memecoins.

Dit maakt memecoins een zeer risicovolle belegging. Bekijk het verhaal hoe deze trader meer dan $1 miljoen verdiende in 2 dagen met het handelen in memecoins.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer