Blockchain Stories
Image default
Ethereum Nieuws

Ethereum whale koopt voor $405 miljoen Ether in

Crypto analyse bedrijf Lookonchain analyseert interessante wallets en post dit op X. Zo hebben ze de afgelopen tijd een interessante wallet van een Ethereum whale gevolgd. Deze whale slaat al sinds 8 april 2024 Ethereum in alsof het niets is.

Het mooie van de blockchain is dat iedereen alle transacties gewoon kan bekijken. Je kan de wallet en zijn activiteit hier bekijken.

Whale koopt voor miljoenen aan Ethereum

De whale kwam voor het eerst op de radar bij Loononchain op 14 april. Toen had hij in totaal bijna $280 miljoen aan Ether gekocht tijdens verschillende dips. De afgelopen dagen kocht hij opnieuw duizenden ETH in, tijdens de dips. Dit deed hij bij Binance en een Decentralized Exchange.

In totaal kocht deze whale ruim 127.388 ETH met een waarde van meer dan $405 miljoen. Zijn gemiddelde inkoopprijs ligt rond de $3172, dit is ongeveer gelijk aan de huidige Ether koers.

Dus hij heeft nog nauwelijks winst gemaakt, maar we gaan ervanuit dat hij denkt dat de koers in de toekomst zal stijgen.

De whale is niet alleen geïnteresseerd in ETH, maar hij hold ook USDT en USDC stablecoins in Aave. Zijn stablecoins hebben een totale waarde van $217 miljoen.

Ethereum handelt vandaag zo’n 4% hoger dan gisteren tegen een prijs van $3170. De koers is zo’n 6% lager dan een week geleden en 10% lager dan vorige maand.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Solana beschikbaar op HashKey Global en zorgt voor uitbreiding Aziatische markt

Bo van Stenis

Goedkeuring Ethereum ETF zorgt dat ONDO met 13% stijgt

Timo Bruinsel

Solana overweegt 50% verbranding prioriteitsvergoeding af te schaffen

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer