Blockchain Stories
Crypto trader verdient $1,17 miljoen in 2 dagen met memecoins
Altcoin Memecoin Nieuws Solana

Crypto trader verdient $1,17 miljoen in 2 dagen met memecoins

Crypto analyse bedrijf Lookonchain heeft weer een interessante wallet geanalyseerd. Het mooie van blockchain is dat alle transparant en inzichtelijk is voor iedereen. Op die manier kan je met terugwerkende kracht kijken wat een bepaalde wallet heeft gedaan.

Vandaag scande zij de wallet van een Solana trader die op 16 en 17 maart in totaal 7 memecoins heeft verhandeld en hiermee meer dan 8282 SOL heeft verdient. Dit heeft op dit moment een waarde van ongeveer $1,17 miljoen (lager dan in de tweet op X, omdat de koers is gedaald).

Hoe heeft de trader meer dan $1 miljoen winst gemaakt?

Laten we starten met het feit dat Solana memecoin trading zeer risicovol is. De meeste munten gaan naar 0 of ondergaan een rug pull.

De trader in kwestie startte zeer slecht op de memecoin markt. 6 van de 10 trades leden verliezen en hij maakte slechts 40% van de tijd winst. Hij investeerde nooit meer dan 80 SOL (bijna $6000 per trade), dus hij had een flink budget.

In het overzicht van Lookonchain zie je zijn investeringen en winst of verlies. Het lijkt erop dat hij verschillende methodes aan het testen was, want pas na twee weken traden van memecoins startte hij met het investeren van grote bedragen. En vanaf dat moment begon hij flinke winsten te maken.

memecoin trader met flinke winst 1

Zo investeerde hij 690 SOL in Solomon en verdiende hij hiermee in totaal 421 SOL. Hij verhandelde in totaal 35 tokens, waarvan 25 winstgevend waren. Zijn totale winst was 8582.6 SOL, ongeveer $1,21 miljoen.

Je kan zijn wallet hier bekijken op Solscan.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer