Blockchain Stories
Binance brengt goed nieuws naar buiten voor altcoins, waaronder WIF
Altcoin Binance Crypto Exchange Memecoin Nieuws

Binance brengt goed nieuws naar buiten voor altcoins, waaronder WIF

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De grootste crypto exchange van de wereld, Binance, brengt een belangrijk nieuwtje naar buiten voor zes altcoins; er worden nieuwe handelsparen toegevoegd, waardoor handelen in altcoins makkelijker gaat worden. Eén van deze altcoins is de populaire WIF.

De meest recente aankondiging betreft de volgende zes altcoins:

 • Dogwifhat (WIF)
 • Alpine F1 Team Fan Token (ALPINE)
 • FC Barcelona Fan Token (BAR)
 • Manchester City Fan Token (CITY)
 • NEOTokens (NEO)
 • CryptoSaga (SAGA)

Binance en Shiba Inu

Binance is steeds meer bezig met altcoins. Naast dat ze veel crypto coins makkelijker verhandelbaar maken, ondersteunen ze ook altcoins. Zo zijn ze recentelijk volop bezig geweest met het ondersteunen van de memecoin Shiba Inu (SHIB). 

In het begin vonden ze Shiba een te volatiele coin om verhandelbaar te maken, maar inmiddels hebben ze besloten dat Shiba aan de strikte standaarden voldoet. Verhandelbaar worden op Binance zal veel goeds betekenen voor de memecoin. 

De nieuwe handelsparen

Binance heeft aangekondigd dat er verschillende cross en isolated margehandelsparen op de markt zullen komen. Hieronder staat een lijstje met de handelsparen die ze toe gaan voegen:

 • ALPINE/USDT
 • BAR/USDT
 • CITY/UST
 • NEO/USDT
 • NEO/USDC
 • SAGA/BTC
 • SAGA/FDUSD
 • WIF/USDC

Hierbij hebben ze de volgende statement gemaakt:

“Binance Margin omvat leenbare activa die marge overschrijden, zoals Alpine F1 Team Fan Token (ALPINE), FC Barcelona Fan Token (BAR) en Manchester City Fan Token (CITY), evenals meer FDUSD, USDC en BTC.

Een nieuwe rechtszaak voor Binance

Er is ook minder goed nieuws vanuit Binance te horen. De hogere rechtbank van Ontario heeft groen licht gegeven voor een rechtszaak tegen binance. De crypto exchange wordt ervan beschuldigd dat ze niet-geregistreerde crypto-derivaten verkopen. Daarnaast worden ze beschuldigd van het overtreden van de effectenwet. 

De rechtszaak is aangespannen door Christopher Lochan en Jeremy Leeder, die beweren dat Binance aan duizenden particuliere handelaars crypto-derivaten heeft verkocht zonder dit te registreren bij de Ontario Securities Commission. 

Op 19 april kreeg de motie akkoord, waardoor de rechtszaak verder kon gaan als een zogenaamde ‘class action’ rechtszaak. Dit betekent dat een grote groep mensen vertegenwoordigd kan worden zonder dat iedereen individuele stappen hoeft te ondernemen. 

Wij zullen jullie op de hoogte houden van de laatste updates van deze rechtszaak!

Gerelateerde berichten

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Het is voorbij: Duitsland heeft alle Bitcoin verkocht

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu