Blockchain Stories
Miljoenen dollars aan vergeten crypto’s in DeFi bridge contracten
Altcoin Nieuws

Miljoenen dollars aan vergeten crypto’s in DeFi bridge contracten

Misschien dat dit voor jou een herinnering is dat je nog ergens in een bridge contract tokens hebt staan en dit helemaal vergeten bent. Arkham Intelligence zocht dit uit en kwam erachter dat miljoenen dollars aan tokens nog vastzitten in bridge contracten en soms al jaren niet aangeraakt zijn. Het gaat om bekende en minder bekende spelers in de cryptomarkt.

Een bridge contract maakt het mogelijk om tussen verschillende blockchains (cross-chain) waarde over te brengen.

Arkham Intelligence onthult de eigenaren

Arkham Intelligence onthult dat de eigenaar van de ENS domeinnaam thomasg.eth al 1 jaar en tien maanden een slordige $800.000 heeft staan op de Arbitrum bridge.

Daarnaast heeft het investeringsfonds Bofur Capital 27 WBTC (Wrapped BTC), met een geschatte waarde van ongeveer $1,8 miljoen, meer dan twee jaar niet opgehaald van dezelfde bridge.

Een NFT verzamelaar ,ene Mike MacDonald, heeft blijkbaar ook $117,000 niet aangeraakt van een verkoop die vijf maanden geleden plaatsvond.

Een ander opvallend geval betreft een wallet gelinkt aan Ethereum mede-oprichter Vitalik Buterin. Deze wallet, die 50 ETH ontving van vitalik.eth, heeft meer dan $1 miljoen aan ETH op de Optimism bridge. Dit is al 7 maanden niet aangeraakt.

Daarnaast heeft Arkham Intelligence ontdekt dat een wallet van Coinbase probeerde 75.000 USDC te bridgen naar Ethereum, maar de USDC is nog steeds in de Optimism bridge. Dit gebeurde zes maanden geleden.

Het is verrassend om te zien hoeveel geld er onopgemerkt vast kan blijven zitten op de blockchain. Zelfs grote partijen in de cryptowereld kunnen hun investeringen overzien of vergeten, wat de complexiteit van het beheren van digitale activa laat zien.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer