Blockchain Stories
Bitcoin koers daalt naar $64,000 en Hedera daalt 20% in 24 uur
Altcoin Bitcoin Memecoin Nieuws

Bitcoin koers daalt naar $64,000 en Hedera daalt 20% in 24 uur

De Bitcoin koers heeft gisteren rond 16:00 een daling van $3.000 ingezet. De koers daalde van $66.500 naar $63.500 volgens de data van Coingecko.

Hierdoor trok Bitcoin de rest van de markt mee omlaag, waarbij Hedera (HBAR) en Algorand (ALGO) de afgelopen 24 uur het meeste verloren.

Bitcoin koers daalt met $3.000

Op dit moment handelt Bitcoin voor $64.200 en is het in de afgelopen 24 uur 3,9% gedaald. De prijs is dus iets gestegen na het dieptepunt dat gisteren rond 22:30 werd bereikt. Bitcoin (BTC) slaagde er niet in om het niveau van $67.000 te doorbreken en daalde flink na de zoveelste poging.

Hoewel de prijs even onder de $64.000 is gedaald, fungeert dit niveau als een belangrijke steun voor Bitcoin.

Trader DonAlt laat echter weten dat we handelen boven een zwak steunniveau en dat hij pas tevreden is al we terug bouncen naar $68.000.

Altcoins dalen met dubbele rode cijfers

Zoals altijd volgen altcoins de richting van Bitcoin. Als we kijken naar de crypto top 100 dan zijn het dit keer niet de memecoins die hard onderuit zijn gegaan (met uitzondering van dogwifhat).

Hedera (HBA) daalde met bijna 20% tot $0,113 na een flinke stijging. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Blackrock Hedera zou gebruiken voor het tokenizeren van Real World Assets (RWAs). HBAR steeg met ongeveer 60% na dit nieuws.

Vandaag werd echter bekend dat Blackrock helemaal geen commerciële relatie heeft met Hedera. Dit werd door Blackrock bevestigd aan Cointelegraph. Dit nieuws en de algehele marktdaling zorgde ervoor dat Hedera met 20% onderuit ging.

Gebruikers op X zijn het hier echter niet mee eens en vragen naar de bron van dit bericht. De HBAR Foundation heeft nog steeds het BlackRock bericht op de timeline staan.

Verder daalt Algorand met bijna 15% naar $0,20 en dogwifhat daalt 13% naar $2,94.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer