Blockchain Stories
Bitcoin koers stabiel rond $64.000 en whale stuurt $1,3 miljard naar Coinbase
Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers stabiel rond $64.000 en whale stuurt $1,3 miljard naar Coinbase

Ondanks de aanzienlijke uitstroom uit Bitcoin ETF’s (Exchange-Traded Funds), blijft de prijs van Bitcoin verrassend stabiel rond de $64.000.

De Bitcoin koers handelt voor $64.300 en dit is exact dezelfde prijs als 24 uur geleden. Gisteravond steeg de koers even naar $65.000, maar zakte daarna terug naar het huidige punt. In de afgelopen week steeg BTC met zo’n 3% ondanks de slechte kwartaalcijfers in Amerika.

Ook zagen we een van de grootste uitstromen uit Bitcoin ETF’s in de maand april. In totaal vloeide er gister zo’n $217 miljoen uit de Amerikaanse Bitcoin ETF’s.

Dit fenomeen duidt op een mogelijke afname van de correlatie tussen ETF uitstromen en de Bitcoin prijs, wat interessante inzichten biedt voor beleggers en marktanalisten.

Whale verstuurt in totaal $1,3 miljard USDC naar Coinbase

Vanochtend verstuurde een anonieme whale vijf zeer grote transacties naar Coinbase, elk variërend tussen $150 miljoen en $350 miljoen. Dit met een totaal van $1,3 miljard aan USDC.

Zulke grote stortingen van stablecoins op exchanges worden vaak gezien als een teken dat er binnenkort mogelijk grote aankooporders volgen. Deze actie kan betekenen dat de whales zich voorbereiden om groots in te kopen, wat de prijzen van Bitcoin en Ethereum kan beïnvloeden.

Hoewel grote transacties van whales vaak veel aandacht krijgen, benadrukken analisten dat zulke acties geen gegarandeerde marktindicatoren zijn.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer