Blockchain Stories
Image default
Crypto Exchange Nieuws

Eminem slaat de handen ineen met Crypto.com voor een nieuwe reclamecampagne

Eminem heeft zich aangesloten bij Crypto.com voor de nieuwste reclamecampagne van het bedrijf. De advertentie, voor het eerst gedeeld door Eminem op X, heeft zijn stem als voice-over.

Over de campagne 

Het bedrijf Crypto.com deelde in een verklaring dat de campagne een grootse indruk zal maken tijdens een hoogwaardig tijdslot aanstaande zaterdag tijdens de NBA Play-off wedstrijd.

Deze wedstrijd is tussen de Los Angeles Lakers en de Clippers in het Crypto.com Arena.

Na de première zal de advertentie blijven verschijnen tijdens een reeks van prominente sportevenementen. Waaronder extra NBA Play-off wedstrijden met de Philadelphia 76ers en Los Angeles Kings.

Ook de Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix van 3 tot 5 mei, en de komende UFC-evenementen waar Crypto.com ook optreedt als de officiële partner voor de vecht kleding zijn niet te ontbreken.

Steven Kalifowitz is de Chief Marketing Officer bij Crypto.com. Hij benadrukte het alomvattende karakter van de campagne. Hij verklaarde:

Crypto.com is een van de meest herkenbare wereldwijde merken geworden door samen te werken met iconische mensen, plaatsen en evenementen. Onze nieuwste merk film bouwt voort op dit thema en herbevestigt onze diepe overtuiging voor onze industrie en de gemeenschap die deze verantwoordelijk opbouwt.

Steven Kalifowitz

Geen eerste samenwerking

Dit is niet de eerste keer dat Eminem in aanraking komt met crypto. Zijn betrokkenheid bij crypto dateert in ieder geval uit 2018. Toen noemde hij Bitcoin in een nummer op zijn album “Kamikaze”.

De artiest maakte ook in 2022 nieuws toen hij een Bored Ape Yacht Club NFT kocht voor 123,45 ETH, destijds ter waarde van ongeveer $462.000 / €431,993. 

De campagne van Crypto.com brengt ook de krachtige slogan “Fortune favors the brave” weer tot leven, die eerder werd uitgesproken door acteur Matt Damon in een eerdere advertentie voor het bedrijf.

Of dit allemaal goed gaat werken, is bijna wel zeker. Grote bekendheden zorgen meestal voor ophef en hoe meer mensen het erover hebben, des te beter.

Gerelateerde artikelen

Imitatie scam kost belegger $71 miljoen: Verspreid over meerdere wallets

Marijn van Leeuwen

Aankomende Bitcoin Cash (BCH) upgrade zorgt voor een koersstijging

Thanh Lanh Tran

LocalMonero en AgoraDesk sluiten plotseling de deuren

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer