Blockchain Stories
Crypto-handelaar ziet de beste ‘altseason’ sinds 2017 nu de Bitcoin-prijs afkoelt
Bitcoin Nieuws

Crypto-handelaar ziet de beste ‘altseason’ sinds 2017 nu de Bitcoin-prijs afkoelt

Bitcoin en altcoins worden naar verwachting weer bullish op langere tijdschema’s, waarbij de tekenen duidelijk worden ondanks de consolidatie van de BTC prijsbewegingen.

Enorme boost 

Gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView tonen een sterkere momentum in de prijs van BTC gedurende het weekend.

Nadat BTC/USD wekelijkse dieptepunten van $62.400 / €58.300 bereikte, keerde het om en slaagde erin hoger te blijven, met een prijs van ongeveer $63.500 /  €59.330  op het moment van schrijven.

Ook presteerden altcoins goed tijdens “buiten kantooruren” handel, waarbij de totale marktkapitalisatie van altcoins ongeveer 1% steeg op de dag.

“Alts herstelden heel mooi, maar moeten nog steeds de trend doorbreken om week hoogtepunten rond maandag tot dinsdag te zetten,” reageerde de populaire handelaar Skew op X, verwijzend naar recente markt patronen.

Toch vermoedde Skew dat de verkoopdruk bij Bitcoin zou toenemen rond de hoogtepunten van het bereik. Hierdoor konden bulls niet veel hoger komen.

Ander commentaar

Verdergaand op altcoins, was handelaar en commentator Moustache bereid om te wedden op een volledige “altseason” die binnenkomt. Die alles wat we hebben gezien sinds de markt zijn hoogste punt bereikte in 2017 zou kunnen evenaren.

Hij suggereerde dat de maandelijkse dominantiegrafiek voor de grootste stablecoin Tether (USDT), die probeert terrein terug te winnen na het breken onder een stijgende trendlijn dit jaar, slechts een “terugtest” was.

“Hij schreef: “Als USDT.D daalt, gaan altcoins omhoog.”

Anderen wachtten daarom op de start van “TradFi” handel, waaronder Bitcoin futures. Dit voor verdere aanwijzingen over de koers van de cryptomarkt.

“Tot nu toe is het prijsverloop in het weekend prima,” vertelde mede-handelaar Daan Crypto Trades aan zijn volgers op X.

Hoewel Bitcoin zich consolideert binnen een bereik dat nog steeds lager ligt dan de vorige cyclus van historische hoogtepunten, heeft het niet iedereen teleurgesteld.

Voor handelaar Alan Tardigrade leek de maandelijkse BTC/USD-grafiek veelbelovend.

“In de maandelijkse grafiek zit Bitcoin nog steeds boven de driehoekstop, wat erg bullish is,” betoogde hij in recente analyse op X.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer