Blockchain Stories
AI voorspelt de Shiba Inu prijs voor 31 mei: Wat kun je verwachten?
Altcoin Nieuws

AI voorspelt de Shiba Inu prijs voor 31 mei: Wat kun je verwachten?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Vandaag onderging Shiba Inu (SHIB) een opmerkelijke neergang. Het gaat om een daling van 10,72% in de afgelopen 24 uur en een daling van 22% in de afgelopen week. Blijft dit voortzetten? 

Positief beginnen 

Ondanks deze recente volatiliteit heeft Shiba Inu een opmerkelijke jaar-op-jaar groei van 110% laten zien, waarbij het 69% van de top 100 cryptocurrencies over dezelfde periode heeft overtroffen. 

Dat is wel iets om even bij stil te staan natuurlijk. 

De recente marktdynamiek heeft SHIB boven zijn 200-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde geplaatst. 

Een indicator die vaak wijst op onderliggende kracht middenin korte termijn fluctuaties. 

Bovendien zijn slechts 13 van de laatste 30 dagen positief geweest voor SHIB, wat 43% van de handelsperiode uitmaakt. Aan de andere kant suggereren de prestaties van de munt gedurende het afgelopen jaar veerkracht vanuit een breder perspectief.

Volgens kunstmatige intelligentie (AI) en op machine learning gebaseerde prijsvoorspelling algoritmen wordt een best matige schatting voor de prijs van SHIB tegen het einde van mei geprojecteerd op $0,000019 / €0,0000164. 

Deze voorspelling weerspiegelt de voortdurende druk, maar houdt geen rekening met potentiële markt katalysatoren die een aanzienlijke prijsbeweging zouden kunnen beïnvloeden. 

Kritisch perspectief 

Een nogal sceptisch idee werd onlangs benadrukt door crypto-marktdeskundige Ali Martinez op het platform X. 

Crypto-marktdeskundige Ali Martinez heeft een bullish patroon geïdentificeerd dat zich vormt in de handel grafieken van SHIB. 

Martinez merkt op dat Shiba Inu mogelijk een bull flag-patroon ontwikkelt op zijn dagelijkse grafiek – een klassiek voortzettingspatroon. Dit geen een consolidatieperiode aan na een sterke prijsstijging. Dit leidt mogelijk tot een nieuwe opwaartse beweging.

Door kooporders te plaatsen rond $0,000018343 / €0,000015868, verwacht Martinez een doorbraak die de prijs van SHIB naar $0,000072323 / €0,000062621 zou kunnen stuwen. 

Dit doel suggereert een aanzienlijk opwaarts potentieel dat de huidige marktprijs vijfvoudig zou kunnen overschrijden, mocht het bull flag-patroon werkelijkheid worden.

Voor investeerders zijn de implicaties van zo’n patroon aanzienlijk. 

De bull flag duidt niet alleen op mogelijke kortetermijnwinsten. Het sluit ook aan bij de indrukwekkende jaar-op-jaarprestaties van SHIB. En zijn huidige positie boven het 200-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA).

Dit SMA dient vaak als een referentiepunt voor de lange termijn trend van het activum.

Dit geeft aan dat SHIB een bullish trend handhaaft gedurende een langere periode ondanks recente terugtrekkingen. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Elon Musk update X profielfoto weer met Bitcoin laser-eyes

Thanh Lanh Tran

Biden trekt zich terug: wat betekent dit voor crypto?

Scott

Metaplanet roert zich wederom: nieuwe BTC investering

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu