Blockchain Stories
Bitcoin whale Mr. 100 koopt Bitcoin tijdens marktdip
Bitcoin Nieuws

Bitcoin whale Mr. 100 koopt Bitcoin tijdens marktdip

Mr. 100, een bekende Bitcoin whale, heeft recentelijk een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoins aangekocht. Dit was zijn eerste grote aankoop sinds de halving in april 2024

Hij voegde meer dan 4.100 BTC toe aan zijn wallet, gekocht rond een koers van $58.000, wat neerkomt op een totale investering van $242 miljoen. Deze transactie werd zichtbaar in de on-chain gegevens van Bitinfocharts, na een periode van inactiviteit sinds 19 april, de dag voor de halving.

Mr. 100 whale cijfers

Momenteel bezit Mr. 100 op het moment van schrijven 65.661 Bitcoins, waarmee hij de twaalfde grootste Bitcoin houder wereldwijd is. De waarde van zijn Bitcoin wallet bedraagt meer dan $4,22 miljard, met een niet-gerealiseerde winst van $1,75 miljard. Dit vertegenwoordigt een stijging van 33% ten opzichte van zijn gemiddelde aankoopprijs van $36.572 per BTC.

Mr. 100 ontving regelmatig BTC stortingen na de instorting van FTX in november 2022. Hij heeft sinds februari dagelijks minimaal 100 BTC verzameld, met uitzondering van de periode net na de halving. Zo heeft hij vandaag (5 mei) 204,70 BTC aan zijn wallet toegevoegd.

De identiteit van de eigenaar van de wallet is momenteel onbekend. In het verleden is het adres gelinkt aan verschillende crypto exchanges, maar concreet bewijs ontbreekt nog.

Wat zeggen de analisten?

Analist Rekt Capital gaf in een video analyse op 2 mei aan dat de huidige marktomstandigheden een uitstekende koopkans bieden. Hij zei: 

Wanneer we dichtbij een daling van 20% komen, is er logischerwijs een fantastische koopkans, waarbij een prijsomkering naar boven verwacht wordt. Hoe groter de daling, hoe beter de koopkans.

Rekt Capital

Jag Kooner van Bitfinex voorspelt een korte termijn consolidatie voor de Bitcoin koers. Hij verwacht de komende maanden veel schommelingen vanwege macro economische factoren. Aan Cointelegraph vertelde hij: 

We kunnen een consolidatie van één tot twee maanden in de Bitcoin koers zien, waarbij schommelingen van $10.000 aan beide kanten reëel zijn. Daarbij verwacht ik dat het positieve effect van de halving in de latere maanden zichtbaar zal worden.

Jag Kooner

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer