Blockchain Stories
Crypto.com breidt merk sponsoringen uit in de sportsector
Altcoin Nieuws

Crypto.com breidt merk sponsoringen uit in de sportsector

Het platform Crypto.com, vooral bekend van zijn zichtbaarheid in de Formule 1, heeft aangekondigd zijn merksponsoringen uit te breiden, met name binnen de sportsector.

Steven Kalifowitz, de Chief Marketing Officer, bevestigt dit en stelt dat dergelijke sponsoractiviteiten een effectieve manier zijn om crypto fans naar het platform te trekken.

Crypto.com heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) en voldoet aan alle regels.

F1 sponsoringen en andere sporten

Crypto.com heeft zich bewezen als een sterke speler in het sponsoren van sportevenementen, met name in de Formule 1 (F1). Het bedrijf is zelfs de hoofdsponsor van de Grand Prix in Miami geworden, een contract dat al tien jaar loopt met een gerapporteerde investering van meer dan $10 miljoen.

Recentelijk heeft Crypto.com een omvangrijke sponsordeal met F1 circuits wereldwijd gesloten voor de komende vijf jaar, met een waarde van $100 miljoen.

Deze forse investeringen in sportsponsoring dienen om de waardering voor crypto onder een breder publiek te vergroten. Crypto.com streeft ernaar om zichtbaarder te worden voor dit publiek en nieuwe fans aan te trekken, wat hen heeft gemotiveerd om aanzienlijk in marketingactiviteiten te investeren, vooral binnen de sportwereld.

Het resultaat is te zien, want Crypto.com heeft een groot aantal gebruikers. Daarover later meer!

Nieuwe deals in verschillende sporten

Hoewel Formule 1 een de voornaamste sport blijft qua sponsoring, is Crypto.com momenteel bezig met onderhandelingen over samenwerkingen in andere sporten. Er zijn partnerships aangekondigd met de National Basketball Association, een voetbalteam in Parijs en de bekende vechtsportorganisatie UFC.

Na deze bekendmaking is de koers van CRO aanzienlijk gestegen, wat vragen oproept over de toekomstige impact van deze ontwikkelingen. Er is een groeiend publiek dat de potentie van CRO, de munt van Crypto.com, kan aanwakkeren. 

Groei in gebruikersaantallen

Het platform heeft succesvol meer dan 100 miljoen gebruikers aangetrokken, zoals blijkt uit de app statistieken van Crypto.com.

Terwijl het bedrijf zich concentreert op marketing, streeft het ook naar operationele uitbreiding. Het recente wervingsplan van het bedrijf omvat een uitbreiding van het personeelsbestand met 1.400 werknemers. Ook is Crypto.com samen met rapper Eminem een reclamecampagne gestart.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer