Blockchain Stories
Image default
Altcoin Bitcoin Dogecoin Nieuws

Shiba Inu presteert beter dan Bitcoin en Dogecoin: Enorm handelsvolume

Shiba Inu heeft Bitcoin en Dogecoin ingehaald in handelsvolume op één van de grootste exchanges van India, WazirX. De memecoin laat de laatste maanden consistente populariteit zien binnen de doelgroep. 

De memecoin Shiba Inu blijft maar in het nieuws komen door te pieken in prijs en flinke vooruitgang te boeken in marktaandeel. Verder blijven verschillende analisten bijzonder positief over de token. 

Door deze positiviteit heeft Shiba Inu een enorme impact gemaakt in India. Zo staan ze bovenaan de lijst van WazirX als de meest verhandelde crypto token van april. hiermee hebben ze grote namen, zoals de Bitcoin, Dogecoin, Ethereum en Pepe ingehaald. 

De sterke prestaties van Shiba Inu

Het is niet de eerste keer dat Shiba Inu van deze sterke prestaties weet te behalen. Ook in maart was de Shiba de meest verhandelde digitale valuta bij WazirX. Hier overtrof de token de Bitcoin, Pepe, Floki en Dogecoin. 

Ook in 2023 ging het erg goed met Shiba Inu. Vorig jaar was Shiba de op één na meest verhandelde crypto token op het handelsplatform. De memecoin begint steeds meer populariteit te winnen, ook onder de analisten. 

Op X (Twitter) deelt WazirX de lijst met de 5 meest verhandelde digitale valuta van april 2024:

De exchange WazirX

WazirX is één van de grootste en toonaangevende exchanges van India. Met meer dan 6 miljoen geregistreerde gebruikers en een maandelijks handelsvolume van miljarden dollars, is het één van de voorlopers. 

Daarnaast is WazirX onderdeel van de Binance groep, waardoor ze klanten in meer dan 180 landen kunnen helpen. 

Recente voorspellingen van Shiba Inu

Recentelijk heeft Shiba Inu als crypto veel goeds bereikt. Over het algemeen handelt Shiba de laatste tijd in het groen. Daarnaast zijn er veel analisten positief over de token. Zo hebben analisten, waaronder Ali Martinez gesuggereerd dan er een grote rally aan de horizon is: 

Daarnaast is de burn-rate van Shiba Inu ook hard aan het branden. Dit lijkt een positieve uitkomst te hebben op de koers. In combinatie met de upgrades die het netwerk recentelijk ontvangen heeft, ziet het er goed uit voor de toekomst. Echter, het blijft wel belangrijk om je eigen onderzoek te doen voordat je investeert in een memecoin als Shiba Inu. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

​​Arbitrum verslaat Polygon, wat is de volgende stap voor beide?

Timo Bruinsel

Solana klaar om $200 te bereiken tegen het einde van de maand

Timo Bruinsel

Voortgang Ethereum ETF en impact toekomstige Solana ETF

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer